Добар посни рецепт увек треба имати при руци.
Oglas
Предлог за ручак стиже из Бакине кухиње и сигурно ће вас одушевити и заситити.
Рецепт
Потребно је:
- 1 већа главица црног лука
- 1 главица киселог купуса
- 500 гр кромпира
- уље, со бибер
- слатка црвена паприка
- туцана љута паприка
- ловоров лист
- 1 главица белог лука
Припрема:
На уљу пропржити на резанце сечен лукј, додати на резанце сечен и купус. Динстати га док не омекне.
Додати ловоров лист, зрна бибера и млевеног биобера , паприку слатку и туцану љуту као и издробљен бели лук. Све измешати. Склонити са шпорета.
Додати ловоров лист, зрна бибера и млевеног биобера , паприку слатку и туцану љуту као и издробљен бели лук. Све измешати.
Уз то уједно испећи посну проју. Врхунски подварак у комбинацији са кромпиром прави погодак за љубитеље посних јела.
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas