Довољно је да промените само један састојак
Oglas
Када похујете месо или поврће, на тај начин задржавате њихову сочност. Многи су љубитељи пржене хране, иако није превише здрава, али је невероватно укусна. Обично се користе презле и јаја, али ми вам откривамо тајни састојак уз који ће свако јело бити још лепше. У питању је омиљени српски напитак, а то је пиво. Захваљујући њему, јело ће бити хрскаво и сочно.
Састојци:
- 2 јајета
- 3 кашике брашна
- 100 мл пива
- со, бибер
Припрема:
У посуди помешајте јаја, брашно, пиво, па посолите и побиберите. Ако је смеса ретка додајте још мало брашна. Треба да буде мало гушћа од оне за палачинке. Уваљајте у њу месо по жељи или поврће, а можете и сир да похујете овом смесом. Пријатно!
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas