Ова слана торта има укус који одушевљава и освежава.
![1628689410_slana-torta.png](/cache/images/f/a/3/0/f/fa30f93aac60824774be29a7f8ce229de0abb933.jpg)
Слана торта може бити послужена као хладно предјело, мезе или пак вечера.
Спрема се брзо и лако, захваљујући овом једноставном рецепту.
Прочитајте још: Предлог за лаган и укусан ручак: Да ли сте пробали КРЕМ ЧОРБУ од КРОМПИРА? (РЕЦЕПТ)
Састојци:
6 тортиља
400 гр киселе павлаке
200 гр мајонеза
300 грама шунке (а по жељи можете користити и кулен или суви врат)
200 гр качкаваља
со
Припрема:
Умутити павлаку, мајонез и со.
На тацну ставити прву тортиљу премазати са две кашике премаза, послагати ред шунке, па опет премазати и ставити другу тортиљу, па и њу премазати.
Потом ставити ред изренданог качкаваља, па тортиљу, па премаз, па шунку, и тако до краја слажите док не потрошите материјал.
На крају поспите ренданим сиром, и оставите у фрижидеру да се мало охлади.
Предност ове слане торте је та што се не морате држати стриктно рецепта, већ можете ређати састојке које хоћете и како волите.
ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ