Ловачке шницле као предлог за данашњи ручак.
![1619678759_Capture.PNG](/cache/images/7/5/d/1/5/75d15a1f74dc9ddf6d93268ed3e9f4a4609c9a67.jpg)
На инстаграм профилу наше Куварице мање збори као и на Јутјуб каналу, можете пронаћи бројне фантастичне рецепте.
Потребно је:
- 5 шницли (телеће, јунеће)
- 5 главица лука
- 2 чена белог лука
- 1 ловоров лист
- Со, бибер, млевена црвена паприка
- 2,5 дцл воде
- 2,5 дцл белог вина
- 2 кашике брашна
- 3 кашике парадајз пелата
Припрема:
У шерпу сипати масти, сваку шницлу посолити и уваљати у брашно. У загрејаној масноћи испећи шницле, па их извадити и оставити са стране. У истој масти пропржити црни лук који сте исекли на ребарца, додати бели лук и све заједно пржити.
Прочитакте још: Савршена торта без печења! Топи се у устима, а готова је за трен ока (РЕЦЕПТ)
Зачинити бибером, паприком, додати со. Додајте парадајз пелат и све промесшјте.
Вратите шницле и ушушкајте их у лук. Залијте вином и водом. Затворите експрес лонац (или поклопите серпу). Кувајте 20 мин. Уз њих можете послужити пире, пиринач, печени кромпир, ста год желите. Пријатно!
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ