Сигурно сте барем некада чули старије да им је маст на хлебу обележила детињство
Oglas
Потребно је:
кришке хлеба
Путер или маст
мало першуновог листа
мл. бибер
3 чена белог лика
туцана паприка
Фото: Бакина кухиња
Припрема:
У мању посуду ставити масти мале кашичице онолико колико има комада хлеба. У маср исецкати персунов лист, мл. бибер, издробљен бели лук. мало туцане љуте парике и све измешати.
Мазати хлеб и ређати у плех оближен пек папиром. Моше се пржити и у тигању (не ставља се уље) али се маже и доња страна хлеба.
Фото: Бакина кухиња
Пећи на 220 степени Ц 10-15 минута.
Фантастичан укус, хрскаво може се јести уз неко месо или самостално као ужина...
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas