Sigurno ste barem nekada čuli starije da im je mast na hlebu obeležila detinjstvo
![1682924093_564.jpg](/cache/images/8/c/f/5/6/8cf56fc2f83e8b126dbbcc64d5dced0f775cbdbb.jpg)
Oglas
Potrebno je:
kriške hleba
Puter ili mast
malo peršunovog lista
ml. biber
3 čena belog lika
tucana paprika
Foto: Bakina kuhinja
Priprema:
U manju posudu staviti masti male kašičice onoliko koliko ima komada hleba. U masr iseckati persunov list, ml. biber, izdrobljen beli luk. malo tucane ljute parike i sve izmešati.
Mazati hleb i ređati u pleh obližen pek papirom. Moše se pržiti i u tiganju (ne stavlja se ulje) ali se maže i donja strana hleba.
Foto: Bakina kuhinja
Peći na 220 stepeni C 10-15 minuta.
Fantastičan ukus, hrskavo može se jesti uz neko meso ili samostalno kao užina...
Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas