Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЛЕЊА ТОРТА

ЛЕЊА ЧОКОЛАДНА ТОРТА: Брза и лака, а потребна су само ТРИ САСТОЈКА (ФОТО)

Ако бисте појели нешто чоколадно, али не бисте да будете дуго у кухињи, ова торта од три састојка је решење. Толико је једноставна да се чак ни не пече.

1598169556_Untitled6.jpg
Фото: Принтскрин / Инстаграм / wалла_абуеид
Oglas

Рецепт је веома једноставан а гласи овако:

Прочитајте још: Најбољи рецепт за СЛАТКО ОД ШЉИВА одушевиће све ваше госте

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Лазy цаке, тхе лазy wаy.. Усинг тхрее ингредиентс онлy! (Wатцх мy сториес то сее хоw симпле тхис wас!) И тхоугхт оф макинг тхис усинг ганацхе инстеад оф тхе традитионал буттер/сугар/цоцоа/цонденсед милк метход. И алсо децидед то цханге ит уп бy усинг тхрее дифферент тyпе оф бисцуитс инстеад оф оне.. ит турнед оут делисх!! Цхецк оут тхе реципе белоw: Ингредиентс: - 600мл тхицкенед цреам - 700г милк цхоцолате - Тхрее пацкетс бисцуитс (И усед @лотусбисцоффус бисцуитс, @арноттсбисцуитс милк цоффее бисцуитс анд цхоцолате риппле бисцуитс) Метход: - Плаце цреам анд цхоцолате ин а пот овер медиум хеат унтил цхоцолате мелтс цомплетелy. - Бреак бисцуитс инто цхункy пиецес анд адд инто цхоцолате миx, стир wелл - Лине а траy wитх цлинг wрап анд поур миxтуре инто ит. Фреезе тилл фирм (фор а феw хоурс ор овернигхт) тхен флип онто пресентинг траy анд децорате ас yоу лике ❤️ yоу маy леаве ин тхе фридге онце ит хас бецоме цомплетелy фирм.. #лифестyлеблоггер #фоодблоггер #сyднеyблоггер #блоггерсофинстаграм #фласхесофделигхт #еасyдессертс #цоффееобсессед #хуффпосттасте #сyднеyцоффее #инсидердессерт #еасyдессерт #дессертс #цоффее #инстафоодие #сyднеyфоодиес #дессертреципе #фоодиесофинстаграм #фоодмагазине #дессертреципес #сyднеyеатс #лазyцаке #ФЦБА #инстагоод #бисцофф #лотусбисцофф #ловефоод #феедфеед #тастy #цхоцолате #цхоцолателовер

Објава коју дели Wалла Абу-Еид | ولاء ابو عيد (@wалла_абуеид) дана

Потребно је:

  • 600 мл слатке павлаке за шлаг са уделом масноће од 35 одсто
  • 700 гр чоколаде
  • 3 пакета кекса по жељи.

Прочитајте још: Може ли се лубеница ЗАМРЗНУТИ? Да, ако испоштујете неколико правила

Припрема:

Чоколаду и павлаку помешајте у лонцу док се не растопе, а кекс изломите на комадиће па додајте у ту смесу и промешајте. Прелијте све у посуду за печење коју сте обложили папиром па оставите у фрижидеру на пар сати. Када је спремно за послужење, само је окрените наопако и украсите.

 Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas