Испробајте рецепт Лее Киш з апреукусне лазање
![1706264537_Foto-Ataimages.rs-Shuttertsock-lazanje.jpg](/cache/images/3/2/6/7/6/3267697defa16412454278dc605faad3d5a8860e.jpg)
Водитељка Леа Киш годинама је била омиљено ТВ лице многих људи. Током своје дуге водитељске каријере угостила је многа позната лица, откривала њихове тајне, наводила их да се опусте и испричају детаље које иначе не би.
Ипак, осим сјајне водитељске каријере Леа је и одлична домаћица, која ужива у припреми укусних оброка за своје пријатеље и породицу.
Леа користи сваки слободан тренутак како би окупила драге особе, а када јој то пође за руком труди се да им уприличи гастрономско уживање које се препричава и памти.
На њемом јеловнику често се налазе укусни интернационални специјалитети међу којима главу улогу заузимају лазање. Како их Леа спрема погледајте у рецепту који следи.
Лазање - састојци:
500 г млевеног меса
лук
оригано
вегета
кари
зачини по жељи
паковање кора
парадајз
За бешамел сос:
брашно
качкаваљ
једно јаје
млеко
Лазање - припрема:
Продинстајте млевено месо са луком, додајте оригано и вегету и мало кари зачина. У другој шерпи направите бешамел сос тако што ћете брашно и нарендани качкаваљ умутити у млеку и када оно прокључа у смесу додати цело јаје.
Коре, ако су домаће, не куватки, већ одмах слагати у плех: ред соса, ред меса, ред бешамела, а на завршну кору нарендам качкавај и одозго такође нарендајте свеж парадајз. Лазање пећи у загрејаној рерни око 30 минута.
БОНУС ВИДЕО:
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ