Испробајте рецепт Лее Киш з апреукусне лазање
Водитељка Леа Киш годинама је била омиљено ТВ лице многих људи. Током своје дуге водитељске каријере угостила је многа позната лица, откривала њихове тајне, наводила их да се опусте и испричају детаље које иначе не би.
Ипак, осим сјајне водитељске каријере Леа је и одлична домаћица, која ужива у припреми укусних оброка за своје пријатеље и породицу.
Леа користи сваки слободан тренутак како би окупила драге особе, а када јој то пође за руком труди се да им уприличи гастрономско уживање које се препричава и памти.
На њемом јеловнику често се налазе укусни интернационални специјалитети међу којима главу улогу заузимају лазање. Како их Леа спрема погледајте у рецепту који следи.
Лазање - састојци:
500 г млевеног меса
лук
оригано
вегета
кари
зачини по жељи
паковање кора
парадајз
За бешамел сос:
брашно
качкаваљ
једно јаје
млеко
Лазање - припрема:
Продинстајте млевено месо са луком, додајте оригано и вегету и мало кари зачина. У другој шерпи направите бешамел сос тако што ћете брашно и нарендани качкаваљ умутити у млеку и када оно прокључа у смесу додати цело јаје.
Коре, ако су домаће, не куватки, већ одмах слагати у плех: ред соса, ред меса, ред бешамела, а на завршну кору нарендам качкавај и одозго такође нарендајте свеж парадајз. Лазање пећи у загрејаној рерни око 30 минута.
БОНУС ВИДЕО:
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ