Ако вам је потребна идеја за данашњи ручак, имамо решење
Oglas
Потребно је:
- 300 г млевеног меса
- 100 г шунке на коцкице
- 100 г качкаваља исецканог на коцкиве
- 4 чена белога лука
- 2.3 кашике уља
- 1/2 кашичице прашка за пециво или соде бикарбоне
- 2 кашике уља
- 1 кашичица љуте туцане паприке
- соли
Припрема:
У млевено месо додати шунку, качкаваљ и издробљен бели лук.
Убацити соли, прашак за пециво, љуту паприку и 2 кашике уља. Све измешати рукама и кашиком вадити месо и стављати на врео тигањ и мало притиснути.
Покрити поклопцем и пећи на средњој ватри да порумени са обе стране. Служити уз салату. Пријатно!
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas