Да ли сте пробали посну болоњезе пасту?
Oglas
Састојци:
- 2 кашике уља
- 1 средњи сецкани лук
- 1 сецкани целер
- 1 велика сецкана шаргарепа
- 1 гранчице рузмарина + 1 ловоров лист
- 226 г печурака наренданих на крупно
- 500 мл повртног бујона
- 680 мл парадајз пиреа
- 250 г сочива
- 2 кашичице соли
- већи прстохват бибера
- 120 мл незаслађеног сојиног млека
- 60 мл соја соса
- тестенина по избору
Рецепт за посну болоњезе пасту од сочива и печурака:
Како бисте направили посну пасту, пржите лук, целер и шаргарепу на 2 кашике уља, 5 минута. Додајте гранчицу рузмарина, ловоров лист и рендане печурке.
Пржите на средњој ватри 5 минута. Скувајте тестенину по избору, према упутсву на паковању.
Сипајте повртни бујон, парадајз пире, сочиво, со и бибер. Крчкајте отклопљено око 30 минута или док се сочиво не скува и сос постане густ. Умешајте сојино млеко и соја сос.
(Ствар укуса)
БОНУС ВИДЕО
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas