Дејвид Бекам је открио да је супруга Викторија јела исти оброк сваки дан 25 година - на његово велико запрепаштење.
Овај 46-годишњак је рекао да воли да испробава храну, али Викторија (47) ће увек јести само рибу са роштиља и поврће кувано на пари, признајући да је једини пут када је пробала нешто друго била „једна од његових омиљених вечери“.
Говорећи о прехрамбеним навикама своје жене у подкасту, Дејвид је објаснио: „Постајем прилично емотиван у вези са храном и вином, када једем нешто одлично, желим да сви то пробају. Нажалост, ја сам ожењен за некога ко једе исту ствар последњих 25 година. Од када сам је упознао једе само рибу са роштиља, поврће кувано на пари, од тога ће врло ретко одступити."
Прочитајте још: ЈЕЛОВНИК ЈЕЛЕНЕ КАРЛЕУШЕ: Кафу никад не пије, а ево како изгледају њени оброци (ФОТО)
Наставио је: „Вероватно једини пут када је пробала нешто што је било на мом тањиру било је заправо када је била трудна са Харпер и то је било нешто најневероватније. Била је то једна од мојих омиљених вечери. Не могу да се сетим шта је то било, али знам да га од тада није јела.”
Викторија је раније открила да не једе храну кувану у уљу, путеру или сосовима, и да не једе црвено месо или млечне производе. Признала је да је њена утешна храна парче тоста од целог зрна са сољу, а рођендан слави тортом од воћа.
Дејвид је поделио: „Недавно сам био у изолацији пет дана јер сам управо био у Италији па сам се вратио и једног од последњих дана Викторијини родитељи су имали журку и нисам могао да одем на њу. Дакле, сви су били ван куће и ја сам потајно уживао. Буквално сам имао два најневероватнија комада меса. Један је био одрезак и имао сам неки енглески ваги, сипао сам једну чашу најневероватнијег црног вина којим сам се почастио јер сам се сам радовао што ћу сам гледати фудбал поподне. Па сам поставио роштиљ.”
Откривајући детаљно шта једе, Дејвид је наставио: „Мислим да нема ништа боље него када имаш времена да све средиш. Појео сам фину салату од парадајза и љутике, месо и чашу вина и то је био најневероватнији оброк који сам јео у последње време. То су моја најневероватнија поподнева и вечери. „Ваги је био доста дебео и не волим да се хвалим, али је био савршено печен… Ставио сам га на роштиљ и пекао шест-седам минута са обе стране, мало соли и мало бибера."
БОНУС ВИДЕО: