Dejvid Bekam je otkrio da je supruga Viktorija jela isti obrok svaki dan 25 godina - na njegovo veliko zaprepaštenje.
Ovaj 46-godišnjak je rekao da voli da isprobava hranu, ali Viktorija (47) će uvek jesti samo ribu sa roštilja i povrće kuvano na pari, priznajući da je jedini put kada je probala nešto drugo bila „jedna od njegovih omiljenih večeri“.
Govoreći o prehrambenim navikama svoje žene u podkastu, Dejvid je objasnio: „Postajem prilično emotivan u vezi sa hranom i vinom, kada jedem nešto odlično, želim da svi to probaju. Nažalost, ja sam oženjen za nekoga ko jede istu stvar poslednjih 25 godina. Od kada sam je upoznao jede samo ribu sa roštilja, povrće kuvano na pari, od toga će vrlo retko odstupiti."
Pročitajte još: JELOVNIK JELENE KARLEUŠE: Kafu nikad ne pije, a evo kako izgledaju njeni obroci (FOTO)
Nastavio je: „Verovatno jedini put kada je probala nešto što je bilo na mom tanjiru bilo je zapravo kada je bila trudna sa Harper i to je bilo nešto najneverovatnije. Bila je to jedna od mojih omiljenih večeri. Ne mogu da se setim šta je to bilo, ali znam da ga od tada nije jela.”
Viktorija je ranije otkrila da ne jede hranu kuvanu u ulju, puteru ili sosovima, i da ne jede crveno meso ili mlečne proizvode. Priznala je da je njena utešna hrana parče tosta od celog zrna sa solju, a rođendan slavi tortom od voća.
Dejvid je podelio: „Nedavno sam bio u izolaciji pet dana jer sam upravo bio u Italiji pa sam se vratio i jednog od poslednjih dana Viktorijini roditelji su imali žurku i nisam mogao da odem na nju. Dakle, svi su bili van kuće i ja sam potajno uživao. Bukvalno sam imao dva najneverovatnija komada mesa. Jedan je bio odrezak i imao sam neki engleski vagi, sipao sam jednu čašu najneverovatnijeg crnog vina kojim sam se počastio jer sam se sam radovao što ću sam gledati fudbal popodne. Pa sam postavio roštilj.”
Otkrivajući detaljno šta jede, Dejvid je nastavio: „Mislim da nema ništa bolje nego kada imaš vremena da sve središ. Pojeo sam finu salatu od paradajza i ljutike, meso i čašu vina i to je bio najneverovatniji obrok koji sam jeo u poslednje vreme. To su moja najneverovatnija popodneva i večeri. „Vagi je bio dosta debeo i ne volim da se hvalim, ali je bio savršeno pečen… Stavio sam ga na roštilj i pekao šest-sedam minuta sa obe strane, malo soli i malo bibera."
BONUS VIDEO: