Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПОСЛЕ 4 ПОРОЂАЈА ИМА РАВАН СТОМАК: Јеловник Блејк Лајвли који јој помаже да одржи савршену линију (ФОТО)

Глумица Блејк Лајвли је успела да врати савршену фигуру после четвртог порођаја

1713359401_Foto-Profimedia-Blejk.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Допадала вам се као глумица или не, холивудска звезда Блејк Лајвли вас је у једном моменту сигурно фасцинирала.

Можда у серији "Трачара", можда урнебесним честиткама рођендана њеном супругу Рајану Рејнолдсу, а врло је вероватно да сте отворених уста гледали њене фотографије с Мет гале 2023, када је сама осмислила свој незаборавни стајлинг.

Умела је Блејк Лајвли много пута да одушеви и оне који нису њени фанови, а прошле године јој је то пошло за руком кад је само неколико недеља после четвртог порођаја показала – раван стомак.

Није неко изненађење што Блејк Лајвли тренира редовно, вредно и посвећено (проводи пет дана недељно у теретани!), у чему јој помаже лични тренер, а ништа мање није важна њена исхрана, која је пажљиво планирана и одржавана годинама у мање-више истом режиму.

Како се храни Блејк Лајвли?

Не пије алкохол

Звучаће изненађујуће онима који знају да је њен супруг Рајан Рејндолс годинама био сувласник бренда Авиатион Гин, а и сама је недавно покренула линију Беттy Боозе, али Блејк Лајвли одавно се одрекла пића, иако радо излази у ноћни провод.

– Не волим ефекте алкохола, али волим да будем део тога – рекла је једном приликом.

– Волим да се дружим, волим кад се људи окупљају.

Глумица није донела ову одлуку због своје фигуре већ јер јој се не допада како је пити под дејством алкохола, али она свакако доприноси њеном витком изгледу.

Никад не прескаче доручак

Често чујемо да је доручак најважнији оброк у току дана, а Блејк Лајвли се слаже с тим. Њен тренер Дон Саладино каже да глумица обично доручкује два јаја пржена на кокосовом уљу, уз нешто поврћа. Понекад свој доручак допуни и овсеном кашом с воћем.

Како каже њен тренер, глумица се труди да редовним доручком доведе у равнотежу ниво шећера, дуже буе сита и има више енергије током дана, а он наглашава да је корисно почети дан уз протеине.

Увек почиње дан хидратацијом

У једном интервјуу Саладино је открио да Блејк обавезно ујутро попије велику чашу воде. То можда делује као лако остварива ствар, али бројна истраживањас у показала да већина људи не пије довољно воде током дана.

Након губитка течности у сну, чаша воде је одличан начин да започнемо дан!

Једе уравнотежено и не броји калорије

Исхрана Блејк Лајвли заправо је здрав баланс протеина, поврћа, воћа и скроба који се сагорева споро (попут батата и здравих масти као што су авокадо, кокосово уље...).

У њеном јеловнику има и угљених хидрата, али она "добра врста": сложени угљени хидрати, попут оних из воћа и слатког кромпира.

Она се не труди да буде у строгом калоријском дефициту, као што чине бројне друге холивудске звезде и не броји калорије, открива њен тренер.

Не заборавља да ужива

Ако баците поглед на профил Блејк Лајвли на Инстаграму, видећете много модног садржаја, дружења и – хране која се не може баш сврстати у здраву. Глумица обожава пецива и слаткише, али они нису значајан део њене исхране, већ се њима почасти. Наводно Блејк следи правило 80:20, што значи да је 20% њене исхране оно у чему ужива.

Такође, звезда "Трачаре" нема личног кувара већ ужива да све спрема сама.

(Глоссy)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas