Тајна врхунског изгледа Јелене Розге у 45. години живота је веома једноставна
Певачица Јелена Розга важи за једну од најлепших жена са ових простора. Она брине о свом изгледу и придржава се метода које јој помажу да одржи витку фигуру и младалачки изглед.
- Јако пуно спавам, никад не конзумирам алкохол. Ја не знам каквог је укуса вино и остали ти производи. Углавном пијем само воду, пре неколико година сам избацила газиране сокове, првенствено због срца и штитне жлезде. Идем на масаже, лагане терапије и јако мало се шминкам, каже Јелена.
Што се тиче њеног беспрекорно белог тена, тајна је у томе што Јелена никада не излази на сунце.
- На сунце не излазим, раније су ме гледали како сам тако бела, а из Сплита сам, али навикли су се сада да сам то ја, истиче певачица.
Тренинзи нису саствни део њеног дана, али она је константно у покрету, па се тако доста троши.
- Не тренирам, али јако сам активна и енергична, то ме пуно троши. Вероватно и генетика и класичан балет којим сам се бавила пре него што сам почела да певам у групи "Магазин", па могу себи сада да приуштим да после свирке поједем бурек, попијем јогурт и легнем да спавам, рекла је Јелена за ТВ Прва.
Прочитајте још: Сви знају како Снежа Борјан изгледа, а КАКО КУВА? Показала шта спрема уз РЕЦЕПТ за припрему јела које Срби обожавају (ФОТО)
Певачица има проблема са штитном жлездом, због чега не може да се угоји, али с обзиром на то да је велики гурман, пази шта једе и труди се да њена исхрана буде лагана и здрава.
- Моји проблеми са штитном жлездом не дају ми да се угојим ни пола килограма, али има и до генетике и до тога што живим поред мора. Штитаста жлезда понекад уме баш да ме зеза, али генерално се добро осећам. Не дам се ја, само осмех на лице и позитива. Ипак, не крије да је велики гурман и да мора да поведе рачуна шта једе.
- Пазим шта једем, иако сам велики гурман. Трудим се да храна коју уносим буде лагана и здрава. Једем више пута дневно, али у мањим количинама, зато што то одговара мом организму. Некада себи дам одушка и опустим се. Волим медитеранску храну, лаганију исхрану, која садржи доста воћа, поврћа и рибе. Зими обожавам да једем печено кестење, објашњава Розга.
БОНУС ВИДЕО:
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ