Tajna vrhunskog izgleda Jelene Rozge u 45. godini života je veoma jednostavna
Pevačica Jelena Rozga važi za jednu od najlepših žena sa ovih prostora. Ona brine o svom izgledu i pridržava se metoda koje joj pomažu da održi vitku figuru i mladalački izgled.
- Jako puno spavam, nikad ne konzumiram alkohol. Ja ne znam kakvog je ukusa vino i ostali ti proizvodi. Uglavnom pijem samo vodu, pre nekoliko godina sam izbacila gazirane sokove, prvenstveno zbog srca i štitne žlezde. Idem na masaže, lagane terapije i jako malo se šminkam, kaže Jelena.
Što se tiče njenog besprekorno belog tena, tajna je u tome što Jelena nikada ne izlazi na sunce.
- Na sunce ne izlazim, ranije su me gledali kako sam tako bela, a iz Splita sam, ali navikli su se sada da sam to ja, ističe pevačica.
Treninzi nisu sastvni deo njenog dana, ali ona je konstantno u pokretu, pa se tako dosta troši.
- Ne treniram, ali jako sam aktivna i energična, to me puno troši. Verovatno i genetika i klasičan balet kojim sam se bavila pre nego što sam počela da pevam u grupi "Magazin", pa mogu sebi sada da priuštim da posle svirke pojedem burek, popijem jogurt i legnem da spavam, rekla je Jelena za TV Prva.
Pročitajte još: Svi znaju kako Sneža Borjan izgleda, a KAKO KUVA? Pokazala šta sprema uz RECEPT za pripremu jela koje Srbi obožavaju (FOTO)
Pevačica ima problema sa štitnom žlezdom, zbog čega ne može da se ugoji, ali s obzirom na to da je veliki gurman, pazi šta jede i trudi se da njena ishrana bude lagana i zdrava.
- Moji problemi sa štitnom žlezdom ne daju mi da se ugojim ni pola kilograma, ali ima i do genetike i do toga što živim pored mora. Štitasta žlezda ponekad ume baš da me zeza, ali generalno se dobro osećam. Ne dam se ja, samo osmeh na lice i pozitiva. Ipak, ne krije da je veliki gurman i da mora da povede računa šta jede.
- Pazim šta jedem, iako sam veliki gurman. Trudim se da hrana koju unosim bude lagana i zdrava. Jedem više puta dnevno, ali u manjim količinama, zato što to odgovara mom organizmu. Nekada sebi dam oduška i opustim se. Volim mediteransku hranu, laganiju ishranu, koja sadrži dosta voća, povrća i ribe. Zimi obožavam da jedem pečeno kestenje, objašnjava Rozga.
BONUS VIDEO:
Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU