Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ДИЈЕТА МИЛИЦЕ МИЛШЕ: Исхрана која јој је помогла да за кратко време смрша 10 килограма

Исхрана Милице Милше дала је сјајне резултате

1720785739_fedis_nagrade_05102023_0039.JPG
Фото: Атаимагес.рс/ М.М.
Oglas

Милица Милша дуго је важила за најлепшу и најзгоднију глумицу. Међутим, последњих година набацила је значајан број килограма, због чега је решила да коригује свој јеловник и избаци намирнице које јој не пријају. Исхрана Милице Милше брзо је дала одличне резултате, те је глумица за кратко време смршала чак десет килограма.

Исхрана Милице Милше не садржи просте шећере и брашно

Позната глумица је избацила две врсте намирница, а то су оне које садрже просте шећере и бело брашно, али је и порције знатно смањила, што је и сама раније открила.

– Драматично сам смршала и то сам одмах приметила по хаљинама. Сад носим за два конфекцијска броја мању гардеробу. Кројачица је морала да ми сужава и хаљине за снимање, чак су ми и каишеви велики. Одлично се осећам, нисам поспана и имам енергије – открила је глумица за магазин Хелло!.

Она је открила да за доручак једе овсену кашу, јаја или интегралне пројице, док за ручак бира јунетину или телетину са поврћем, а вечера јој је посебно важна.

Глумица је открила да се није подвргла ригорозној дијети, јер ни у једном тренутку није желела да наруши своје здравље, због тога није гладовала, напротив. Иако сви углавном препоручују да се током дијете исзбегава вечера, Милица се тог “правила” није придржавала. А, оно што је интересантно је то да чак ни слаткише није заобилазила.

– Важно је да не прескачем вечеру. Тад једем салату или паленту са сиром, дозвољена ми је и интегрална тестенина. Имам и три ужине дневно, тако да никад нисам гладна. Слаткиша се не одричем, једем протеински пудинг с чија семеном или здрави чоколадни мус. Најтежа ми је била прва недеља, али истрајала сам – рекла је Милица Милша, која је нагласила да је начин исхране променила првенствено због здравља.

(Свет)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas