Oglas
· · Komentari: 0

DIJETA MILICE MILŠE: Ishrana koja joj je pomogla da za kratko vreme smrša 10 kilograma

Ishrana Milice Milše dala je sjajne rezultate

1720785739_fedis_nagrade_05102023_0039.JPG
Foto: Ataimages.rs/ M.M.
Oglas

Milica Milša dugo je važila za najlepšu i najzgodniju glumicu. Međutim, poslednjih godina nabacila je značajan broj kilograma, zbog čega je rešila da koriguje svoj jelovnik i izbaci namirnice koje joj ne prijaju. Ishrana Milice Milše brzo je dala odlične rezultate, te je glumica za kratko vreme smršala čak deset kilograma.

Ishrana Milice Milše ne sadrži proste šećere i brašno

Poznata glumica je izbacila dve vrste namirnica, a to su one koje sadrže proste šećere i belo brašno, ali je i porcije znatno smanjila, što je i sama ranije otkrila.

– Dramatično sam smršala i to sam odmah primetila po haljinama. Sad nosim za dva konfekcijska broja manju garderobu. Krojačica je morala da mi sužava i haljine za snimanje, čak su mi i kaiševi veliki. Odlično se osećam, nisam pospana i imam energije – otkrila je glumica za magazin Hello!.

Ona je otkrila da za doručak jede ovsenu kašu, jaja ili integralne projice, dok za ručak bira junetinu ili teletinu sa povrćem, a večera joj je posebno važna.

Glumica je otkrila da se nije podvrgla rigoroznoj dijeti, jer ni u jednom trenutku nije želela da naruši svoje zdravlje, zbog toga nije gladovala, naprotiv. Iako svi uglavnom preporučuju da se tokom dijete iszbegava večera, Milica se tog “pravila” nije pridržavala. A, ono što je interesantno je to da čak ni slatkiše nije zaobilazila.

– Važno je da ne preskačem večeru. Tad jedem salatu ili palentu sa sirom, dozvoljena mi je i integralna testenina. Imam i tri užine dnevno, tako da nikad nisam gladna. Slatkiša se ne odričem, jedem proteinski puding s čija semenom ili zdravi čokoladni mus. Najteža mi je bila prva nedelja, ali istrajala sam – rekla je Milica Milša, koja je naglasila da je način ishrane promenila prvenstveno zbog zdravlja.

(Svet)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas