Није довољно да се држи дијета и редовно вежба, изузетно је значајно шта човек уноси у организам.
Начин исхране је одувек представљао императив за оне који држе до здравља, али и лепог изгледа. Нарочито о томе шта и колико једу воде рачуна особе које активно тренирају и иду у теретану.
Прочитајте још: Да ли сте знали да жене које вежбају боље зарађују?
Уколико се бавите боди-билдингом, предлажемо вам оброк за вечеру који је заснован на нутријентима неопходним за успешан тренинг. То је шницла са динстаним луком и шаргарепом, чимичури сосом и пињолама.
Ако нисте знали, чимичури сос је најзаступљенији у Аргентини и Уругвају, постоје његове две варијанте (црвена и зелена), одличан је додатак црвеном и живинском грилованом месу, а служи се и уз рибу.
Прочитајте још: ПРОТЕИН ДИЈЕТА јача мишиће и идеална је за љубитеље меса (МЕНИ)
Рецепт за чимичури:
За чимичиру сос потребно је да изблендирате 12 струкова коријандера, босиљка и першуна, чен белог лука, 1/2 кашике туцане црвене паприке, рендану кору и сок 1/2 лимуна, 1/2 кашике јабуковог сирћета, 200 мл маслиновог уља и посолите и побиберите по укусу.
Чимичури: зелено и црвено Фото: Депозит
Прочитајте још: Решите се болова у леђима: Ово су три идеалне вежбе за кичму
Шницлу испржите неколико минута на угрејаном кокосовом уљу, с обе стране, док не добије смеђу боју. Склоните са рингле и оставите да одстоји пет минута. Издинстајте на путеру пет малих шаргарепа и четири млада лука, док не омекшају, додајте со, бибер и јабуково сирће. Исеците шницлу и послужите је са поврћем, чимичури сосом и пињолама.
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ