Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"БЕС И ИНАТ ПРЕМА РАСТИ СУ МЕ НАТЕРАЛИ ДА СМРШАМ": Ево шта је јела Ана Николић да би своју линију довела до савршенства

Певачица Ана Николић важила је за једну од најзгоднијих жена на Балкану док није остала у другом стању

1725786731_ed9dda637e90e26178cf7f54781139405850b981.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Ана је након порођаја кубурила са вишком од 50 килограма, а због ове дијете вратила је "девојачку" линију. Највећи мотив да смрша био јој је бивши супруг Стефан Ђурић Раста, односно његове речи. Певачица је у емисији открила шта је било пресудно да изгуби килограме:

 - Бес и инат према Расти су ме натерали да смршам! Рекао ми је да могу да наступам само у маркету, јер изгледам као касирка. Због тога сам у једној емисији поздрављала касирке, против којих немам ништа - рекла је Ана Николић и признала да није очекивала од њега да буде тако груб.

- Говорио ми је: 'Види на шта личиш!'. Жени која му је родила дете! Уместо да ми буде подршка. Газио ме је, па је још хтео и да ме 'утаба'. Е, па, не може! Нас двоје после свега више не можемо да будемо љубавни пар. Доживљавам га као даљег рођака са села. Можемо да будемо брат и сестра, али муж и жена никако! - открила је певачица у емисији "Мале ствари".

Ово је дијета којој се подвргла

Доручак:

2 јајета на око уз један парадајз

Јогурт са пахуљицама и 1 воће

јабука и шака ораха

кајсија/трешње са јогуртом

Ручак:

супа од броколија

пржене паприке са рижом

лосос и спанаћ

печурке са луком и бело месо

зелена салата са туњевином/шкампима

зеље са рибом

Вечера:

јогурт

неке воћке

- Моја тајна како сам смршала: нешто најбитније је унос течности. Имам своју јутарну рутину. Чим устанем пијем две часе воде. Некад са лимуном, а некад без. После тога следи мој доручак, често је то јаје на око уз парадајз или неко друго поврће. Некад можда и само свежа салата или пахуљице. За време ручка једем бело месо или рибу са бареним поврћем. Избацила сам угљене хидрате, држим се уноса калорија од 1.000кцал до 1.200кцал. Слаткиша сам се одрекла скроз. Месо такође, сем рибе. Ако ми баш падне шећер онда поједем кашику нутеле и замислим да сам појела све. Скидање вишка килограма је ствар психе – рекла је Ана.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas