Oglas
· · Komentari: 0

"BES I INAT PREMA RASTI SU ME NATERALI DA SMRŠAM": Evo šta je jela Ana Nikolić da bi svoju liniju dovela do savršenstva

Pevačica Ana Nikolić važila je za jednu od najzgodnijih žena na Balkanu dok nije ostala u drugom stanju

1725786731_ed9dda637e90e26178cf7f54781139405850b981.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Ana je nakon porođaja kuburila sa viškom od 50 kilograma, a zbog ove dijete vratila je "devojačku" liniju. Najveći motiv da smrša bio joj je bivši suprug Stefan Đurić Rasta, odnosno njegove reči. Pevačica je u emisiji otkrila šta je bilo presudno da izgubi kilograme:

 - Bes i inat prema Rasti su me naterali da smršam! Rekao mi je da mogu da nastupam samo u marketu, jer izgledam kao kasirka. Zbog toga sam u jednoj emisiji pozdravljala kasirke, protiv kojih nemam ništa - rekla je Ana Nikolić i priznala da nije očekivala od njega da bude tako grub.

- Govorio mi je: 'Vidi na šta ličiš!'. Ženi koja mu je rodila dete! Umesto da mi bude podrška. Gazio me je, pa je još hteo i da me 'utaba'. E, pa, ne može! Nas dvoje posle svega više ne možemo da budemo ljubavni par. Doživljavam ga kao daljeg rođaka sa sela. Možemo da budemo brat i sestra, ali muž i žena nikako! - otkrila je pevačica u emisiji "Male stvari".

Ovo je dijeta kojoj se podvrgla

Doručak:

2 jajeta na oko uz jedan paradajz

Jogurt sa pahuljicama i 1 voće

jabuka i šaka oraha

kajsija/trešnje sa jogurtom

Ručak:

supa od brokolija

pržene paprike sa rižom

losos i spanać

pečurke sa lukom i belo meso

zelena salata sa tunjevinom/škampima

zelje sa ribom

Večera:

jogurt

neke voćke

- Moja tajna kako sam smršala: nešto najbitnije je unos tečnosti. Imam svoju jutarnu rutinu. Čim ustanem pijem dve čase vode. Nekad sa limunom, a nekad bez. Posle toga sledi moj doručak, često je to jaje na oko uz paradajz ili neko drugo povrće. Nekad možda i samo sveža salata ili pahuljice. Za vreme ručka jedem belo meso ili ribu sa barenim povrćem. Izbacila sam ugljene hidrate, držim se unosa kalorija od 1.000kcal do 1.200kcal. Slatkiša sam se odrekla skroz. Meso takođe, sem ribe. Ako mi baš padne šećer onda pojedem kašiku nutele i zamislim da sam pojela sve. Skidanje viška kilograma je stvar psihe – rekla je Ana.

(Blic)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas