Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Нумерологија за ЈАНУАР 2023. године: Погледајте шта вам доноси ПРВИ месец

Месечна нумерологија за јануар 2023. године!

1672659226_Foto-Shutterstock-numerologija1.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Како бисте прочитали детаљнију месечну нумеролошку прогнозу, прво морате израчунати број своје судбине. Саберите све бројеве из вашег датума рођења и сведите их на једноцифрен број. На пример, ако сте рођени 13.08.1984. године, разунате на следећи начин: 1 + 3 + 8 + 1 + 9 + 8 + 4 = 34 - 3 + 4 = 7. Број судбине у овом случају је Седмица.

Прочитајте нумерологију за свој број:

Јединица

Овај календарски месец донеће вам нови почетак, али на вама је шта ће бити. Оставите у прошлости све што вас вуче назад, што вас спречава да растете. Удахните свеж ваздух који вам овај месец пружа и јурите ка својим циљевима са новом снагом. Сада имате велики потенцијал да промените правац свог живота. Размишљајте креативно и избегавајте оправдане ризике. Енергија броја 1 ће вам помоћи да померите чак и оно што се чини немогуће померити.

Прочитајте још: НУМЕРОЛОШКА ПРЕДВИЂАЊА за 2023.годину: КОЈИ БРОЈ ЋЕ владати у години пред нама, и која је његова симболика?

Двојка

Након бурног ветра од прошлог месеца, можда вам је сада потребан мир и подршка. Енергија броја 2 чини вас осетљивијим и емпатичнијим према проблемима других, а ако не желите да се цео месец заглавите у туђим бригама, мораћете да поставите јасне границе. Избегавајте пренапрезање. Ваша стратегија за овај месец је сарадња и партнерство. Лични односи ће прећи на нови ниво интимности, али ако сте сами, пазите да отворите своју душу првој особи коју сретнете. Будете разумни.

Тројка

Очекује вас забаван месец. Енергија броја 3 је енергија креативности, безбрижности и забаве. Овог месеца живот ће вам изгледати као игралиште где желите да пробате све. Фокусирање на велике ствари може бити незгодно, па користите свој смисао за хумор који вам може помоћи. Пронађите начин да се изразите кроз креативност - пријавите се за курс. Ово ће усмерити вашу енергију у правом смеру, а креативно размишљање ће помоћи у решавању радних питања. Сада видите нестандардна решења за многе проблеме, користите ову визију за лични и професионални раст.

Четворка

Време је да доведете свој живот у ред. Енергија броја 4 је енергија стабилности и доследности, па је месец најпогоднији за изградњу јасног система планова и циљева за целу годину. Искористите снагу рутине, то су једноставне, али редовне радње које ће вам сада донети максималну корист. Започните нову навику, промените дневну рутину, посветите више времена својим основним потребама: спавању, бризи о себи, шетњи. Месец је повољан за развој каријере, учење, савладавање вештина. Ово је повољно време за учење и усавршавање. Ваша породица, вољени, ваше окружење сада вам даје нову снагу. Искористите то за опште добро.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas