· · Коментари: 0
Занимљивост

Израчунајте свој биоритамски број и сазнајте која планета њима влада

Све наше особине скривене су ипод нашег биоротамског броја, који нам је одређен датумом, односно даном рођења

calendar-3073971_960_720.jpg
Фото: Пиxабаy

Биоритамски број показује све наше потребе, али и навике и особине по којима је свака особа препознатљива и који су скривени испод једне цифре.

Овај број показује како ми доживљавамо свет и како други доживљавају нас. Израчунава се на основу датума рођења и представља јединствен и коначан, једноцифрени број.

Лични биоритамски број се добија из датума рођења, сабирањем дана и месеца рођења, све док не дођемо до једноцифреног броја.

Прочитајте још: Кинески хороскоп ПРВИ ДЕО: Ово је година ПАЦОВА, а многи ће се обогатити

На пример, биоритамски број особе рођене 17.07.1988. године се добија сабирањем датума и месеца рођења. Дакле, то би изгледало овако: 17 + 7 = 24 = 2 + 4 = 6

Сваким биоритамским бројем влада и одређена планета. Израчунајте свој број и видите која особина је одређена сваком планетом.

Прочитајте још: РИБЕ воле поткровља, а ЛАВОВИ тргове: Хороскопски знак разоткрива где волите да живите!

Јединицом влада Сунце. Енергичне особе, пуне воље и жеље, али за постизање личних циљева

Двојком влада Месец. Веома емотивне особе, често променљивог расположења

Тројком влада Јупитер. Особе које зраче позитивном енергијом, те лако ступају у контакт са другим људима

Четворком влада Сатурн. Веома реалне особе, које стоје чврсто на земљи.

Петицом влада Меркур. Сналажљиве и интелигентне особе, којима је успех загарантован.

Шестицом влада Венера. Носиоци неодољивог шарма и харизме. Увек су запажени у друштву.

Седмицом влада Уран. Несталне, променљиве и несвакидашње особе. Необичне особе.

Осимцом влада Марс. Воле живот и уживају у њему максимално. Све раде срцем.

Деветком влада Нептун. Врло компликоване и захтевне особе, које увек знају шта желе. Са њима је скоро па немогуће изаћи на крај.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.