Oglas
· · Komentari: 0
Zanimljivost

Izračunajte svoj bioritamski broj i saznajte koja planeta njima vlada

Sve naše osobine skrivene su ipod našeg biorotamskog broja, koji nam je određen datumom, odnosno danom rođenja

calendar-3073971_960_720.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Bioritamski broj pokazuje sve naše potrebe, ali i navike i osobine po kojima je svaka osoba prepoznatljiva i koji su skriveni ispod jedne cifre.

Ovaj broj pokazuje kako mi doživljavamo svet i kako drugi doživljavaju nas. Izračunava se na osnovu datuma rođenja i predstavlja jedinstven i konačan, jednocifreni broj.

Lični bioritamski broj se dobija iz datuma rođenja, sabiranjem dana i meseca rođenja, sve dok ne dođemo do jednocifrenog broja.

Pročitajte još: Kineski horoskop PRVI DEO: Ovo je godina PACOVA, a mnogi će se obogatiti

Na primer, bioritamski broj osobe rođene 17.07.1988. godine se dobija sabiranjem datuma i meseca rođenja. Dakle, to bi izgledalo ovako: 17 + 7 = 24 = 2 + 4 = 6

Svakim bioritamskim brojem vlada i određena planeta. Izračunajte svoj broj i vidite koja osobina je određena svakom planetom.

Pročitajte još: RIBE vole potkrovlja, a LAVOVI trgove: Horoskopski znak razotkriva gde volite da živite!

Jedinicom vlada Sunce. Energične osobe, pune volje i želje, ali za postizanje ličnih ciljeva

Dvojkom vlada Mesec. Veoma emotivne osobe, često promenljivog raspoloženja

Trojkom vlada Jupiter. Osobe koje zrače pozitivnom energijom, te lako stupaju u kontakt sa drugim ljudima

Četvorkom vlada Saturn. Veoma realne osobe, koje stoje čvrsto na zemlji.

Peticom vlada Merkur. Snalažljive i inteligentne osobe, kojima je uspeh zagarantovan.

Šesticom vlada Venera. Nosioci neodoljivog šarma i harizme. Uvek su zapaženi u društvu.

Sedmicom vlada Uran. Nestalne, promenljive i nesvakidašnje osobe. Neobične osobe.

Osimcom vlada Mars. Vole život i uživaju u njemu maksimalno. Sve rade srcem.

Devetkom vlada Neptun. Vrlo komplikovane i zahtevne osobe, koje uvek znaju šta žele. Sa njima je skoro pa nemoguće izaći na kraj.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas