Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ДАНАС ЈЕ 22.2 - ЈЕДАН ОД НАЈЗНАЧАЈНИЈИХ ДАТУМА У ОВОМ МЕСЕЦУ: Нумеролошки код 222 јако ће утицати на нас, а ево шта нам доноси

Датум 22. фебруар нам даје нумеролошки код 222, што га чини даном који јача спектар енергија броја 2. Штавише, овај бројчани низ садржи мајсторски број 22.

1708607455_shutterstock_2105983028.jpg
Пхото: Схуттерстоцк
Oglas

Замислите 22. фебруар као дан када имамо један од најјачих утицаја на оно што креирамо у својој стварности. Ову енергију можемо отелотворити тако да поставимо намеру шта желимо да манифестујемо у животу и на планету, да унесемо равнотежу у свој ум, тело и душу, и да се усредсредимо на своје односе и напунимо срце саосећањем. Одредите приоритете и ускладите своје активности са својим циљевима, пронађите равнотежу. Низ 222 подсећа да је важно веровати Вишој Свести.

Љубав, пријатељство, дипломатија, сарадња, склад, равнотежа, брижност, несебичност, стрпљење, иновативност, наклоност, увид и подршка повезани су с овим бројем. Зрачи вибрацијама постигнућа, обиља, извршења, чврстоће, самодисциплине, моћи, успеха, интензитета.

Овај бројчани низ је бројчани низ моћи који се може користити за рад на манифестацији и за усклађивање нашег унутрашњег и спољашњег света. Ако користимо снагу овог датума, не само да можемо да створимо промену у својој личној стварности, већ и у колективној.

На овај дан можемо искористити нумерологију дана како бисмо манифестовали, ускладили се, продубили наше односе и запамтили да је све могуће. Можемо се повезати са својом духвношћу и донети исцељење целом свом бићу.

Када видимо да се број 2 увек изнова појављује у нашим животима, то може бити знак из Свемира да је време да размислимо о нашим односима с другима и светом око нас. Свет око нас може бити одраз онога што се догађа у нама. Ми смо ко-творци у овој стварности и када прилагодимо свој унутрашњи свет, мења се и спољашњи.

Ова идеја је донекле слична закону привлачења. Закон привлачења каже да на шта год се фокусирамо, на којој год резонанци вибрирамо, привући ћемо више истог према себи.

Број 2 нас подсећа да смо сви део Свемира и да свако од нас има важну улогу. То је подсетник да оно што радимо, мислимо, осећамо може бити талас који зрачи у колектив.

Када видимо број 2 у поновљеном обрасцу бројева као што је 222 или 2222 или чак 222222, то може ојачати поруку да Свемир тражи од нас да размислимо о томе како су наш унутрашњи и спољашњи свет повезани, као и о нашој улози у томе. То такође може бити знак да је време да створимо дубљу повезаност у нашим односима и у нашој повезаности са Свемиром око нас.

Када често видите ове бројеве, запитајте се: Како могу створити складнији однос са својим спољашњим светом? Како могу донети мир и прихватање у оно што се тренутно догађа у мом животу?

Што могу учинити да створим већи осећај припадности и повезаности с другима? Како могу да створим више склада, поверења и пријатељства у својим односима?

Појава броја 222 такође преноси виталну поруку о љубави према себи. Можда ће вам бити тешко да пркатикујете љубав према себи, посебно ако ствари не иду добро, али запамтите да је сада најважније да цените себе.

Успорите и верујте својим инстинктима. Верујте у себе и своју духовну сврху.

Немојте се бојати да оставите свој печат у свету, јер само кроз самоспознају и стварну манифестацију нашег људског искуства стичемо своја учења душе.

(Курир) 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas