Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ВРЕМЕ ЈЕ ДА ПОНОВО БУДУ СРЕЋНИ: Ова 3 хороскопска знака данас излазе из тешког периода

Свако прелази дуг и тежак пут да би стигао тамо где жели, а три хороскопска знака излазе из тешког периода 26. јула 2024. године

1721996243_shutterstock_2367661125.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Хороскоп сугерише да под утицајем транзита Месеца у коњункцији са Сатурном свему долази крај, пре или касније, укључујући и бол. Тешкоће ће се завршити за три знака хороскопа. Време је да устану, изађу и живе као срећни, здрави људи.

Ован

Шта год да нам падне на памет, то отвара простор за нас. Данас за вас престају невоље. Месец у коњукцији са Сатурном указује на то да имате избора. У среду почиње бољи период за вас, таман кад сте се уморили од тога да се увек осећате болно и сломљено. Стигло је време за исцељење. Допустите себи да будете слободни, дозволите себи да доживите радост која је ваше право по рођењу. Пустите невоље.

Близанци

Моћан транзит вам брзо решава проблеме који су трајали дуже него што је потребно. Искусили сте тешкоћу која вам је постала начин живота. Сада је време да се поздравите њоме. Енергија која утиче на вас долази са планете Сатурн, јер је ово небеско тело због којег се осећате као да сте заглављени у колотечини. Данас престајете да будете заглављени. Можете да промените свој живот набоље! Сада можете да се ослободите својих приватних траума и тешкоћа.

Рибе

Током транзита Месеца у коњункцији са Сатурном 24. јула открићете да све оно за шта сте се држали више нема никаквог значаја за вас… Више не морате да патите. Стварност вам даје до знања да сте дошли до границе трпељање тешкоћа. Време је да искусите лакоћу и љубав према животу. Пустите прошлост да оде – време је да се живи. Свиђа вам се идеја да се поново осећате добро у животу и нећете потрошити ни секунду да се кињите што сте одвојили превише времена да то схватите. Сада сте на одличном месту. Ваше срце биће излечено, а ви потпуно нова особа, пише Крстарица.

(БлицЖена)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas