Oglas
· · Komentari: 0

VREME JE DA PONOVO BUDU SREĆNI: Ova 3 horoskopska znaka danas izlaze iz teškog perioda

Svako prelazi dug i težak put da bi stigao tamo gde želi, a tri horoskopska znaka izlaze iz teškog perioda 26. jula 2024. godine

1721996243_shutterstock_2367661125.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Horoskop sugeriše da pod uticajem tranzita Meseca u konjunkciji sa Saturnom svemu dolazi kraj, pre ili kasnije, uključujući i bol. Teškoće će se završiti za tri znaka horoskopa. Vreme je da ustanu, izađu i žive kao srećni, zdravi ljudi.

Ovan

Šta god da nam padne na pamet, to otvara prostor za nas. Danas za vas prestaju nevolje. Mesec u konjukciji sa Saturnom ukazuje na to da imate izbora. U sredu počinje bolji period za vas, taman kad ste se umorili od toga da se uvek osećate bolno i slomljeno. Stiglo je vreme za isceljenje. Dopustite sebi da budete slobodni, dozvolite sebi da doživite radost koja je vaše pravo po rođenju. Pustite nevolje.

Blizanci

Moćan tranzit vam brzo rešava probleme koji su trajali duže nego što je potrebno. Iskusili ste teškoću koja vam je postala način života. Sada je vreme da se pozdravite njome. Energija koja utiče na vas dolazi sa planete Saturn, jer je ovo nebesko telo zbog kojeg se osećate kao da ste zaglavljeni u kolotečini. Danas prestajete da budete zaglavljeni. Možete da promenite svoj život nabolje! Sada možete da se oslobodite svojih privatnih trauma i teškoća.

Ribe

Tokom tranzita Meseca u konjunkciji sa Saturnom 24. jula otkrićete da sve ono za šta ste se držali više nema nikakvog značaja za vas… Više ne morate da patite. Stvarnost vam daje do znanja da ste došli do granice trpeljanje teškoća. Vreme je da iskusite lakoću i ljubav prema životu. Pustite prošlost da ode – vreme je da se živi. Sviđa vam se ideja da se ponovo osećate dobro u životu i nećete potrošiti ni sekundu da se kinjite što ste odvojili previše vremena da to shvatite. Sada ste na odličnom mestu. Vaše srce biće izlečeno, a vi potpuno nova osoba, piše Krstarica.

(BlicŽena)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas