Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ВИКЕНД ХОРОСКОП ОД 20. ДО 22. СЕПТЕМБРА 2024: Неко сређује кућу и прави зимницу, а неко се забавља

Сазнајте шта су вам звезде намениле овог викенда

1726821220_c5d10d17764832920d4c6e17d65d77d0d9e96c81.jpg
Фото: Схуттерстоск
Oglas

Викенд хороскоп за период од 20 до 22. септембра 2024. откива колико су сваком знаку Зодијака звезде наклоњене и које су то ствари на којима треба да пораде на пољу љубави и породице, а шта се препоручује за здравље и лични развој.

Ован

Викенд хороскоп за период од 20. до 22. септембра 2024. каже да вам зезде доносе мир и задовољство. Ваша енергија је заразна, па планове лако остварујете. Фокусираћете се на романтичне тренутке и спонтане догађаје с партнером. Проводите време с породицом и укључите се у физичке активности које вас могу препородити. Размислите о кратком путовању или одласку у шуму. Осећате се соилидно.

Бик

Крајем недеље успели сте да остварите зпажени резултат и сад сте уморни. Само проајте да се опустите и решавате задатке без панике. Посветите пажњу партнеру и проведите пријатне тренутке с партнером и породицом. Јачајте односе кроз заједничке активности и друштвене игре. Релаксирајте се уз масажу или у шетњи природом, саветује викенд хороскоп од 20. до 22. септембра 2024.

Близанци

Ваша енергија окупља људе око вас шта год да радите. Искористите викенд за дружење с партнером и рођацима. Планирајте забавни излет и спорт са пријатељима. Будите активни и испробајте неки нов хоби. Уживаћете у културним догађањима и спремању специјалитета, предвиђа викенд хороскоп од 20. до 22. септембра. Не заборавите да се добро наспавате, од тога вам све зависи.

Рак

Викенд хороскоп за период од 20. до 22. септембра 2024. предвиђа да ћете сада покушати да се посветите неком већем кућном послу и да не мслите на све што вас стресира. Фокусирајте се на љубав и изразите своја осећања партнеру. Направите пријатну атмосферу код куће, па уживајте у опуштању, медитирајте или пак проводите време у природи, у шетњи или вожњи бицикла. Физички се добро осећате.

Лав

Једва можете да дочекате слободне дане колико сте уморни. Могуће су потешкоће да нешто организујете. Покажите захвалност партнеру и планирајте романтична изненађења. Преузмите одговорност за породичне активности и укључите се у друштвене или спортске игре, то ће вм пријати. Најбоље би било да се мало позабавите слабим тачкама здравља, саветује викенд хороскоп од 20. до 22. септембра 2024.

Девица

Осећате се испуњено и заљубљено. Посветите се практичним гестовиа љубави и помозите породици да направи зимницу и среди кућу. Вама је одржавање рутине јако важно. Восите рачуна о исхрани. Планирајте излазак на дестинацију која има историјску вредност. Не заборавите да се крећете и водите рачуна о својим крхким костма, саветује викенд хороскоп од 20. до 22. септембра 2024.

Вага

Будите опрезни како трошите новац јер можете имати финансијске губитке. Посветите се емотивном односу и негујте хармонију у вези. Планирајте активности које доносе равнотежу и комуникацију. Испробајте нове технике опуштања као што је јога или медитација. Пријао би вам одлзк на поп концерт или одлазак на изложбу, саветује викенд хороскопод 20. до 22. септембра 2024.

Шкорпија

Викенд хороскоп за период од 20. до 22. септембра 2024. каже да је ово повољно време за уживање у тишини, за лешкарење и бинџовање ТВ серија. А идеалан је период и за продубливање емоционалне интимности с партнером. Уживајте у приватности и подршци с вољеним особама. Не заборавите само да се мантално припремите за веома напорну недељу која вам стиже.

Стрелац

Када се заврши радни дан у петак, имаћете утисак да сте на посао дошли још прошлог месеца, толико ћете бити исцрпљени. Планирајте авантуристичко путовање с партнером и испробајте нове активности. Будите активни и истражујте нова места или спортове на отвореном. Пођите у изазовну авантуру с партнром. Само пазите да не паднете, саветује викенд хороскоп од 20. до 22. септембра 2024.

Јарац

Већ дуже радите на отворености с колегама, па ће вам у петак изгледати да сте напредовали. Планирајте породично окупљање и преузмите одговорност за спремање ајвара и хране за зиму. Посетите неко излетиште и дишите у природи, време вам је потаман. Водите рачуна о боловима у стомаку, не запостављајте проблем, саветује викенд хороскоп од 20. до 22. септембра 2024.

Водолија

Према викенд хороскопу од 20. до 22. септембра 2024, ово је идеално време за креативне и интелектуалне активности. Планирајте изненађења за партнера и истражујте културне догађаје. Посветите се менталном благостању кроз интелектуалне активност,трибине, концерте, биоскоп. Одавно нисте посветили време културном уздизању. Водите рачуна о здравственим проблемима.

Рибе

Чим дође петак, ви сте већ на распусту. Осећате се опуштено и испуњено. Планирајте креативне активности с партнером. Уживајте у уметничким активностима као што су сликање, писање или музика, те у хобијима. Можда би вам пријао и стенд-ап. Позовите пријатеље на вечеру, пријаће вам дружење, предвиђа викенд хороскоп за период од 20. до 22. септембра 2024.

(Сенса)

 

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas