Oglas
· · Komentari: 0

VIKEND HOROSKOP OD 20. DO 22. SEPTEMBRA 2024: Neko sređuje kuću i pravi zimnicu, a neko se zabavlja

Saznajte šta su vam zvezde namenile ovog vikenda

1726821220_c5d10d17764832920d4c6e17d65d77d0d9e96c81.jpg
Foto: Shutterstosk
Oglas

Vikend horoskop za period od 20 do 22. septembra 2024. otkiva koliko su svakom znaku Zodijaka zvezde naklonjene i koje su to stvari na kojima treba da porade na polju ljubavi i porodice, a šta se preporučuje za zdravlje i lični razvoj.

Ovan

Vikend horoskop za period od 20. do 22. septembra 2024. kaže da vam zezde donose mir i zadovoljstvo. Vaša energija je zarazna, pa planove lako ostvarujete. Fokusiraćete se na romantične trenutke i spontane događaje s partnerom. Provodite vreme s porodicom i uključite se u fizičke aktivnosti koje vas mogu preporoditi. Razmislite o kratkom putovanju ili odlasku u šumu. Osećate se soilidno.

Bik

Krajem nedelje uspeli ste da ostvarite zpaženi rezultat i sad ste umorni. Samo proajte da se opustite i rešavate zadatke bez panike. Posvetite pažnju partneru i provedite prijatne trenutke s partnerom i porodicom. Jačajte odnose kroz zajedničke aktivnosti i društvene igre. Relaksirajte se uz masažu ili u šetnji prirodom, savetuje vikend horoskop od 20. do 22. septembra 2024.

Blizanci

Vaša energija okuplja ljude oko vas šta god da radite. Iskoristite vikend za druženje s partnerom i rođacima. Planirajte zabavni izlet i sport sa prijateljima. Budite aktivni i isprobajte neki nov hobi. Uživaćete u kulturnim događanjima i spremanju specijaliteta, predviđa vikend horoskop od 20. do 22. septembra. Ne zaboravite da se dobro naspavate, od toga vam sve zavisi.

Rak

Vikend horoskop za period od 20. do 22. septembra 2024. predviđa da ćete sada pokušati da se posvetite nekom većem kućnom poslu i da ne mslite na sve što vas stresira. Fokusirajte se na ljubav i izrazite svoja osećanja partneru. Napravite prijatnu atmosferu kod kuće, pa uživajte u opuštanju, meditirajte ili pak provodite vreme u prirodi, u šetnji ili vožnji bicikla. Fizički se dobro osećate.

Lav

Jedva možete da dočekate slobodne dane koliko ste umorni. Moguće su poteškoće da nešto organizujete. Pokažite zahvalnost partneru i planirajte romantična iznenađenja. Preuzmite odgovornost za porodične aktivnosti i uključite se u društvene ili sportske igre, to će vm prijati. Najbolje bi bilo da se malo pozabavite slabim tačkama zdravlja, savetuje vikend horoskop od 20. do 22. septembra 2024.

Devica

Osećate se ispunjeno i zaljubljeno. Posvetite se praktičnim gestovia ljubavi i pomozite porodici da napravi zimnicu i sredi kuću. Vama je održavanje rutine jako važno. Vosite računa o ishrani. Planirajte izlazak na destinaciju koja ima istorijsku vrednost. Ne zaboravite da se krećete i vodite računa o svojim krhkim kostma, savetuje vikend horoskop od 20. do 22. septembra 2024.

Vaga

Budite oprezni kako trošite novac jer možete imati finansijske gubitke. Posvetite se emotivnom odnosu i negujte harmoniju u vezi. Planirajte aktivnosti koje donose ravnotežu i komunikaciju. Isprobajte nove tehnike opuštanja kao što je joga ili meditacija. Prijao bi vam odlzk na pop koncert ili odlazak na izložbu, savetuje vikend horoskopod 20. do 22. septembra 2024.

Škorpija

Vikend horoskop za period od 20. do 22. septembra 2024. kaže da je ovo povoljno vreme za uživanje u tišini, za leškarenje i bindžovanje TV serija. A idealan je period i za produblivanje emocionalne intimnosti s partnerom. Uživajte u privatnosti i podršci s voljenim osobama. Ne zaboravite samo da se mantalno pripremite za veoma napornu nedelju koja vam stiže.

Strelac

Kada se završi radni dan u petak, imaćete utisak da ste na posao došli još prošlog meseca, toliko ćete biti iscrpljeni. Planirajte avanturističko putovanje s partnerom i isprobajte nove aktivnosti. Budite aktivni i istražujte nova mesta ili sportove na otvorenom. Pođite u izazovnu avanturu s partnrom. Samo pazite da ne padnete, savetuje vikend horoskop od 20. do 22. septembra 2024.

Jarac

Već duže radite na otvorenosti s kolegama, pa će vam u petak izgledati da ste napredovali. Planirajte porodično okupljanje i preuzmite odgovornost za spremanje ajvara i hrane za zimu. Posetite neko izletište i dišite u prirodi, vreme vam je potaman. Vodite računa o bolovima u stomaku, ne zapostavljajte problem, savetuje vikend horoskop od 20. do 22. septembra 2024.

Vodolija

Prema vikend horoskopu od 20. do 22. septembra 2024, ovo je idealno vreme za kreativne i intelektualne aktivnosti. Planirajte iznenađenja za partnera i istražujte kulturne događaje. Posvetite se mentalnom blagostanju kroz intelektualne aktivnost,tribine, koncerte, bioskop. Odavno niste posvetili vreme kulturnom uzdizanju. Vodite računa o zdravstvenim problemima.

Ribe

Čim dođe petak, vi ste već na raspustu. Osećate se opušteno i ispunjeno. Planirajte kreativne aktivnosti s partnerom. Uživajte u umetničkim aktivnostima kao što su slikanje, pisanje ili muzika, te u hobijima. Možda bi vam prijao i stend-ap. Pozovite prijatelje na večeru, prijaće vam druženje, predviđa vikend horoskop za period od 20. do 22. septembra 2024.

(Sensa)

 

BONUS VIDEO

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas