Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ВЕЛИКИ ВИКЕНД ХОРОСКОП ОД 30. АВГУСТА ДО 1. СЕПТЕМБРА 2024: Бик ће решити све проблеме, а некоме ће заиграти срце

Сазнајте шта су вам звезде намениле овог викенда, колико ћете среће имати у периоду од 30. августа до 1. септембра 2024

1724997772_shutterstock_1810425901.jpg
Фото: Схуттерстоск
Oglas

Викенд хороскоп за период од 30. августа до 1. септембра 2024. откива колико су сваком знаку Зодијака звезде наклоњене и које су то ствари на којима треба да пораде на пољу љубави и породице, а шта се препоручује за здравље и лични развој. Већина знакова 30. августа добија енергију Јупитера, планете среће и обиља.

Ован

Викенд хороскоп за период од 30. августа до 1. септембра 2024. предвиђа да ћете осетити снажну потребу да унесете промене у свој живот, и у партнерском односу, а посебно у професионалној сфери. Звезде ће вас подржати у том процесу и помоћи вам да донесе исправне одлуке. Захваљујући томе, можете напредовати и постићи све циљеве које замислите. Посветите се више породици ових дана, свима ће значити. И наспавајте се као човек.

Бик

Ви ћете се ових дана суочити са изазовима везаним за финансије, можда чак и са великим губитком. Али од звезда вам стиже помоћ да пронађете решења која ће вашој породици донети корист. Овај петак и предстојећи викенд је добро време да размислите о новим инвестицијама и доведете у ред све материјалне ствари. Будите на опрезу у сабраћају ако негде путујете, саветује викенд хороскоп од 30. августа до 1. септембра 2024.

Близанци

Викенд хороскоп предвиђа да ћете имати прилику да решите компликовани проблем који их мучи већ дуже време. Звезде мудрости ће вас подржати у проналажењу одговора и предузимању правих корака. Ово је добар тренутак да организујете своје мисли и фокусирате се на најважније ствари. Уживаћете у породичним активностима и дружењу, а уколико сте самац, постоји могућност да ћете срести неког посебног на прослави.

Рак

Викенд хороскоп за период од 30. августа до 1. септембра 2024. предвиђа да ћете осетити налет енергије, што ће позитивно утицати на ваше односе са најмилијима. Али небедска хармонија ће вам помоћи да одржите равнотежу и мир, па ћете моћи да се приближите онима до којих вам је стало. Време је за изградњу односа и неговање љубави. Могуће да ће вам партнер рећи шта му је на срцу, а ви ћете му одмах одгоорити. Јавите се родитељима.

Лав

Овај викенд донеће вам потребну храброст и бићете пуни одлучности и воље да делујете. Звезде ће вам помоћи да превазиђе све препреке и остварите оно што сте зацртали. Овај викенд повољан је да реализујете амбициозне планова. Када је реч о партнеру и љубави,  осетићете да можете да добије све што пожелите. Будите опрезни, могућа је посесивност и разочарање, саветује викенд хороскоп од 30. августа до 1. септембра 2024.

Девица

Ви ових дана може рачуна на подршку звезда када је реч о љубави, па се премите да видите права осећања и донесете важне одлуке срца. Ово је добар тренутак да се зближите са својим најмилијима и разјасните све неспоразуме. Бићете обасути пажњом, а то ће вам дати самопоуздање, наговештава викенд хороскоп од 30. августа до 1. септембра 2024. Тренуак је да се мало опустите и уживате, ово јеваше време.

Вага

Ви ових дана морате да обратите пажњу на своју кондицију. Звезде ће вам помоћи да пронађете равнотежу између тела и духа, а то ће побољшати ваше благостање. Овај викнд је добро време за увођење здравих навика и бригу о свом телу, саветује викенд хороскопод 30. августа до 1. септембра 2024. Крените на било који спорт и водите рачуна о томе шта једете. Партнер ће вам се наи и подржаће вас у свему.

Шкорпија

Викенд хороскоп за период од од 30. августа до 1. септембра 2024. каже даћете осетити потребу да застанете и размислите о својим поступцима. Доживећете личну рефлексију а то ће ва помоћи да сагледате живот из нове перспективе и донесете мудре одлуке, нарочито оне везане запосао и некретнине. Време је за унутрашњи рад и разумевање сопствених жеља. Уколико се одлучите за катко путовање, то би могао бити пун погодак.

Стрелац

Овога викенд бићете приморани да се суочите са неочекиваним изазовима, али ће небо и све звезде пазити на вас, помажући вам да превазиђете потешкоће. Ово је добар тренутак да затражите помоћ и подршку, колико год да сте поносни, саветује викенд хороскоп од 30. августа до 1. септембра 2024. Размислите о посети психологу, он ће вам помоћи да стекнете бољи увид у своју расејаност и тугу.

Јарац

Ви ћете се ова три дана фокусирати да спроведет своје амбициозне планове и читав космос ће вас подржати у постизању циља, окружујући вас мудрошћу и снагом. Осим што ћете постићи успех и превазићи сопствене границе, викенд хороскоп од 30. августа до 1. септембра 2024. саветује да се нађете партнеру и пријатељу у невољи. Пазите се завидних познаника. Идите на излет у природу.

Водолија

Према викенд хороскопу од 30. августа до 1. септембра 2024, предстојећи викенд доноси вам нове идеје и инспирације, а читав сплет енергија ће вас подржати у реализацији ново пројекта, уз разумевање свих колега. Управо сада ћете моћи да развијете своје таленте и унесете позитивне промене у свој живот. Тренуци с породицом ће вам помоћи да се напуните енергијом и освежите.

Рибе

Викенд хороскоп за период од 30. августа до 1. септембра 2024. предвиђа да ће за вас предстојећи дани бити време да се отворите за нова искуства и могућности. Ићи ћете на путовање и бити окружени подршком и љубављу. Породично окупљање даће вам снагу и храброст да следите своје снове. Добро се одморите, наспавајте се и направите план како да  остварите све што желите.

(Сенса)

 

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas