Oglas
· · Komentari: 0

VELIKI VIKEND HOROSKOP OD 30. AVGUSTA DO 1. SEPTEMBRA 2024: Bik će rešiti sve probleme, a nekome će zaigrati srce

Saznajte šta su vam zvezde namenile ovog vikenda, koliko ćete sreće imati u periodu od 30. avgusta do 1. septembra 2024

1724997772_shutterstock_1810425901.jpg
Foto: Shutterstosk
Oglas

Vikend horoskop za period od 30. avgusta do 1. septembra 2024. otkiva koliko su svakom znaku Zodijaka zvezde naklonjene i koje su to stvari na kojima treba da porade na polju ljubavi i porodice, a šta se preporučuje za zdravlje i lični razvoj. Većina znakova 30. avgusta dobija energiju Jupitera, planete sreće i obilja.

Ovan

Vikend horoskop za period od 30. avgusta do 1. septembra 2024. predviđa da ćete osetiti snažnu potrebu da unesete promene u svoj život, i u partnerskom odnosu, a posebno u profesionalnoj sferi. Zvezde će vas podržati u tom procesu i pomoći vam da donese ispravne odluke. Zahvaljujući tome, možete napredovati i postići sve ciljeve koje zamislite. Posvetite se više porodici ovih dana, svima će značiti. I naspavajte se kao čovek.

Bik

Vi ćete se ovih dana suočiti sa izazovima vezanim za finansije, možda čak i sa velikim gubitkom. Ali od zvezda vam stiže pomoć da pronađete rešenja koja će vašoj porodici doneti korist. Ovaj petak i predstojeći vikend je dobro vreme da razmislite o novim investicijama i dovedete u red sve materijalne stvari. Budite na oprezu u sabraćaju ako negde putujete, savetuje vikend horoskop od 30. avgusta do 1. septembra 2024.

Blizanci

Vikend horoskop predviđa da ćete imati priliku da rešite komplikovani problem koji ih muči već duže vreme. Zvezde mudrosti će vas podržati u pronalaženju odgovora i preduzimanju pravih koraka. Ovo je dobar trenutak da organizujete svoje misli i fokusirate se na najvažnije stvari. Uživaćete u porodičnim aktivnostima i druženju, a ukoliko ste samac, postoji mogućnost da ćete sresti nekog posebnog na proslavi.

Rak

Vikend horoskop za period od 30. avgusta do 1. septembra 2024. predviđa da ćete osetiti nalet energije, što će pozitivno uticati na vaše odnose sa najmilijima. Ali nebedska harmonija će vam pomoći da održite ravnotežu i mir, pa ćete moći da se približite onima do kojih vam je stalo. Vreme je za izgradnju odnosa i negovanje ljubavi. Moguće da će vam partner reći šta mu je na srcu, a vi ćete mu odmah odgooriti. Javite se roditeljima.

Lav

Ovaj vikend doneće vam potrebnu hrabrost i bićete puni odlučnosti i volje da delujete. Zvezde će vam pomoći da prevaziđe sve prepreke i ostvarite ono što ste zacrtali. Ovaj vikend povoljan je da realizujete ambiciozne planova. Kada je reč o partneru i ljubavi,  osetićete da možete da dobije sve što poželite. Budite oprezni, moguća je posesivnost i razočaranje, savetuje vikend horoskop od 30. avgusta do 1. septembra 2024.

Devica

Vi ovih dana može računa na podršku zvezda kada je reč o ljubavi, pa se premite da vidite prava osećanja i donesete važne odluke srca. Ovo je dobar trenutak da se zbližite sa svojim najmilijima i razjasnite sve nesporazume. Bićete obasuti pažnjom, a to će vam dati samopouzdanje, nagoveštava vikend horoskop od 30. avgusta do 1. septembra 2024. Trenuak je da se malo opustite i uživate, ovo jevaše vreme.

Vaga

Vi ovih dana morate da obratite pažnju na svoju kondiciju. Zvezde će vam pomoći da pronađete ravnotežu između tela i duha, a to će poboljšati vaše blagostanje. Ovaj viknd je dobro vreme za uvođenje zdravih navika i brigu o svom telu, savetuje vikend horoskopod 30. avgusta do 1. septembra 2024. Krenite na bilo koji sport i vodite računa o tome šta jedete. Partner će vam se nai i podržaće vas u svemu.

Škorpija

Vikend horoskop za period od od 30. avgusta do 1. septembra 2024. kaže daćete osetiti potrebu da zastanete i razmislite o svojim postupcima. Doživećete ličnu refleksiju a to će va pomoći da sagledate život iz nove perspektive i donesete mudre odluke, naročito one vezane zaposao i nekretnine. Vreme je za unutrašnji rad i razumevanje sopstvenih želja. Ukoliko se odlučite za katko putovanje, to bi mogao biti pun pogodak.

Strelac

Ovoga vikend bićete primorani da se suočite sa neočekivanim izazovima, ali će nebo i sve zvezde paziti na vas, pomažući vam da prevaziđete poteškoće. Ovo je dobar trenutak da zatražite pomoć i podršku, koliko god da ste ponosni, savetuje vikend horoskop od 30. avgusta do 1. septembra 2024. Razmislite o poseti psihologu, on će vam pomoći da steknete bolji uvid u svoju rasejanost i tugu.

Jarac

Vi ćete se ova tri dana fokusirati da sprovedet svoje ambiciozne planove i čitav kosmos će vas podržati u postizanju cilja, okružujući vas mudrošću i snagom. Osim što ćete postići uspeh i prevazići sopstvene granice, vikend horoskop od 30. avgusta do 1. septembra 2024. savetuje da se nađete partneru i prijatelju u nevolji. Pazite se zavidnih poznanika. Idite na izlet u prirodu.

Vodolija

Prema vikend horoskopu od 30. avgusta do 1. septembra 2024, predstojeći vikend donosi vam nove ideje i inspiracije, a čitav splet energija će vas podržati u realizaciji novo projekta, uz razumevanje svih kolega. Upravo sada ćete moći da razvijete svoje talente i unesete pozitivne promene u svoj život. Trenuci s porodicom će vam pomoći da se napunite energijom i osvežite.

Ribe

Vikend horoskop za period od 30. avgusta do 1. septembra 2024. predviđa da će za vas predstojeći dani biti vreme da se otvorite za nova iskustva i mogućnosti. Ići ćete na putovanje i biti okruženi podrškom i ljubavlju. Porodično okupljanje daće vam snagu i hrabrost da sledite svoje snove. Dobro se odmorite, naspavajte se i napravite plan kako da  ostvarite sve što želite.

(Sensa)

 

BONUS VIDEO

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas