Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ВЕЛИКИ НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП ОД 12. ДО 18. АВГУСТА 2024: Бик налази свој мир, а Вага доживљава емотивни ролеркостер

Откријте шта су вашем знаку звезде спремиле за недељу од 12. до 18. августа 2024. године.

1723369648_c0ce60a96f707470d4fea07b1659f60cdd0bf698.jpg
Фото: Схуттерстоск
Oglas

Недељни хороскоп каже да ће седмица од 12. до 18. августа 2024. године бити занимљива за већину знакова. Сазнајте шта вам недељни хороскоп доноси, чега да се чувате, а које прилике никако не треба да пропустите! Погледајте шта ће вам донети ова недеља и будите спремни за изненађења.

Ован

Недељни хороскоп од 12. до 18. августа 2024. .прдвиђа да ћете бити смиренији и мање гласни. Биће вам драго да разговарате мирно и ваша вољена особа ће приметити вашу промену. Слободни могу започети интересантну комуникацију са неким из другог града. Бићете узбуђен јер ћете имати прилике да напредујете у каријери. Добре вести везане за финансије стижу средином недеље.. Прилагодите се и будите отворени за сарадњу јер ће подршка других бити кључна. Почните нешто да тренирате.

Бик

Уколико будете имали проблеме у вези, и ви и партнер ћете желети да их разјасните. Могући су мањи неспоразуми, али ће бити лакше ако будете нежнији једно према другом. На послу ћа вам бити боље, али имаћете више посла. Ако се бавите спортом или образовањем, имаћете велики успех, нове и инспиративне идеје. Уживаћете у друштву, али и у самоћи. Пронаћи ћете унутрашњи мир и схватити шта желите, каже недељни хороскоп од 12. до 18. августа 2024.

Близанци

Љубавни живот ће вам бити много бољи, али и даље ћете имати своје жуте моменте. Посветите пажњу партнеру и уважите понекад његове предлоге, саветје недељни хороскоп од 12. до 18. августа 2024. На послу ћете веома бити поносни на своја достигнућа. Имаћете финансијске изазове, а многи ће пронаћи додатне начине да зараде. Пазите на легалност пословања. Очекујте пословно путовање. Добро се осећате, пратите хронични проблем.

Рак

Недељни хороскоп од 12. до 18. августа 2024. предвиђа да ће ваш однос с партнером постати дискретнији и лежернији. Мала задовољства у свакодневном животу биће вам важнија, а партнеру ће бити лакше. Бићте немилосрдни на послу и нећете осећати кајање због тога - неко ће злоупотребити вашу доброту и прећи све границе. Крајем недеље оштро чете протестовати, али нећете имати разумевање. Боравите у природи и биће вам лакше.

Лав

Ове недеље ће се многе ствари у вашем љубавном животу доћи на своје место. Биће ситних вербалних неспоразума, смо их не треба анализирати. Слушајте своје срце и немојте да превише показујете емоције, саветује недељни хороскоп. Поставите границе према колегама и не нервирајте се због ситница. Ово неће бити добар тренутак за доношење кључних одлука, посебно не финансијских. Одличног сте здравља, па нека тако остане.

Девица

Недељни хороскоп од 12. до 18. августа 2024. предвиђа да ћете постати друштвенији, а посбно ће слободни често бити у покрету, али и активни на интернету - ово је идеално време за ново познанство, чак и за велику љубав. Уолико водите бизнис, можете добити непожељне ангажмане. Уколико сте запослен у фирми, донеете претпостављениманве идеје. Ово је добар тренутак да преуредите простор у којем живите. Пријао би вам одлазак на море. Добро вам је здравље.

Вага

Изгубићете се у својим мислима јер покушавате да решите догађај из прошлости. Дружење са супротним полом донеће вам узбуђење. Ако тражите љубав, имаћете доста прилика, док ће парови освежити везу. Имаћете мање финансијске проблеме. Фокус ће вам бити на усавршавању. Ова недеља доноси могућности за путовања, предвиђа недељни хороскоп. Звезде указују на то да ћете имати емотивни ролеркостер. Закажите саветовање с психологом.

Шкорпија

Недељни хороскоп од 12. до 18. августа 2024. предвиђа да ћете сваки дан ове седмце дочекивати са осмехом. Ако сте дуго у вези, пожелећете да будете у друштву и често ћете бити гости на забавама. Мали сукоби ће вас мотивисати. Слободни ће тражити љубав. Стиже вам прилика да унапредите каријеру. Креативност ће вам бити на високом нивоу, радићете с великим ентузијазмом. Имаћете пуно успешних догађаја и поверовати у своју унутрашњу моћ. Здрави сте.

Стрелац

Пробајте да отворите срце и ослободите се препрека з прошлости. Ваши лични односи ће се побољшати, али будите опрезни, могуће су провокације, чак и издаја. Вама блиска особа неће одржати реч и окренуће вам леђа у важном тренутку. У фокусу вам је пословно путовање. Имаћете одличне идеје. Интелектуалци ће се истаћи, стрмиће изванредности, предвиђа недељни хороскоп од 12. до 18. августа 2024. Закажите преглед код офталмолога.

Јарац

Недељни хороскоп од 12. до 18. августа 2024. предвиђа вам да ће вам се изазови у љубавном животу смањити и већина ће бити задовољна. Уживаћете код куће са вољеном особом, док ће самци наћи љубав на неочекиваном месту. Ваше идеје се полако реализују. Искористите прилике за усавршавање и наставите да радите. Користите шарм у пословним преговорима. Крајем недеље биће прилике да славите нешто с поордицом. Тдравље вам је добро.

Водолија

Ако сте слободни, успорите и не улазите везу с првим ко вас освоји - можете бити обманути. Будитеи стрпљиви, осећај усамљености ће проћи. Имате високе пословне циљеве, али неки проблеми из прошлости могу успорити напредак. Завршите све у тишини и наставите даље, саветује недељни хороскоп од 12. до 18. августа 2024. Осетићете анксиозност дубоко у себи - наизглед без разлога. А ништа се не дешава без разлога. Слушајте своје емоције.

Рибе

Вама ће се судбина коначно осмехнути! Пред вама су дани љубави. Очекујте хармонију с партнером, док ће слободни имати прилику за узбудљива познанства. Бићете привлачни и примећени. Фокусирајте се на мање проблеме јер би они могли заклонити велике циљеве. Радите темељно и резултати ће стићи. Више се одмарајте и то без кајања, саветује недељни хороскоп од 12. до 18. августа 2024. годину.

(Сенса)

 

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas