Oglas
· · Komentari: 0

VELIKI NEDELJNI HOROSKOP OD 12. DO 18. AVGUSTA 2024: Bik nalazi svoj mir, a Vaga doživljava emotivni rolerkoster

Otkrijte šta su vašem znaku zvezde spremile za nedelju od 12. do 18. avgusta 2024. godine.

1723369648_c0ce60a96f707470d4fea07b1659f60cdd0bf698.jpg
Foto: Shutterstosk
Oglas

Nedeljni horoskop kaže da će sedmica od 12. do 18. avgusta 2024. godine biti zanimljiva za većinu znakova. Saznajte šta vam nedeljni horoskop donosi, čega da se čuvate, a koje prilike nikako ne treba da propustite! Pogledajte šta će vam doneti ova nedelja i budite spremni za iznenađenja.

Ovan

Nedeljni horoskop od 12. do 18. avgusta 2024. .prdviđa da ćete biti smireniji i manje glasni. Biće vam drago da razgovarate mirno i vaša voljena osoba će primetiti vašu promenu. Slobodni mogu započeti interesantnu komunikaciju sa nekim iz drugog grada. Bićete uzbuđen jer ćete imati prilike da napredujete u karijeri. Dobre vesti vezane za finansije stižu sredinom nedelje.. Prilagodite se i budite otvoreni za saradnju jer će podrška drugih biti ključna. Počnite nešto da trenirate.

Bik

Ukoliko budete imali probleme u vezi, i vi i partner ćete želeti da ih razjasnite. Mogući su manji nesporazumi, ali će biti lakše ako budete nežniji jedno prema drugom. Na poslu ća vam biti bolje, ali imaćete više posla. Ako se bavite sportom ili obrazovanjem, imaćete veliki uspeh, nove i inspirativne ideje. Uživaćete u društvu, ali i u samoći. Pronaći ćete unutrašnji mir i shvatiti šta želite, kaže nedeljni horoskop od 12. do 18. avgusta 2024.

Blizanci

LJubavni život će vam biti mnogo bolji, ali i dalje ćete imati svoje žute momente. Posvetite pažnju partneru i uvažite ponekad njegove predloge, savetje nedeljni horoskop od 12. do 18. avgusta 2024. Na poslu ćete veoma biti ponosni na svoja dostignuća. Imaćete finansijske izazove, a mnogi će pronaći dodatne načine da zarade. Pazite na legalnost poslovanja. Očekujte poslovno putovanje. Dobro se osećate, pratite hronični problem.

Rak

Nedeljni horoskop od 12. do 18. avgusta 2024. predviđa da će vaš odnos s partnerom postati diskretniji i ležerniji. Mala zadovoljstva u svakodnevnom životu biće vam važnija, a partneru će biti lakše. Bićte nemilosrdni na poslu i nećete osećati kajanje zbog toga - neko će zloupotrebiti vašu dobrotu i preći sve granice. Krajem nedelje oštro čete protestovati, ali nećete imati razumevanje. Boravite u prirodi i biće vam lakše.

Lav

Ove nedelje će se mnoge stvari u vašem ljubavnom životu doći na svoje mesto. Biće sitnih verbalnih nesporazuma, smo ih ne treba analizirati. Slušajte svoje srce i nemojte da previše pokazujete emocije, savetuje nedeljni horoskop. Postavite granice prema kolegama i ne nervirajte se zbog sitnica. Ovo neće biti dobar trenutak za donošenje ključnih odluka, posebno ne finansijskih. Odličnog ste zdravlja, pa neka tako ostane.

Devica

Nedeljni horoskop od 12. do 18. avgusta 2024. predviđa da ćete postati društveniji, a posbno će slobodni često biti u pokretu, ali i aktivni na internetu - ovo je idealno vreme za novo poznanstvo, čak i za veliku ljubav. Uoliko vodite biznis, možete dobiti nepoželjne angažmane. Ukoliko ste zaposlen u firmi, doneete pretpostavljenimanve ideje. Ovo je dobar trenutak da preuredite prostor u kojem živite. Prijao bi vam odlazak na more. Dobro vam je zdravlje.

Vaga

Izgubićete se u svojim mislima jer pokušavate da rešite događaj iz prošlosti. Druženje sa suprotnim polom doneće vam uzbuđenje. Ako tražite ljubav, imaćete dosta prilika, dok će parovi osvežiti vezu. Imaćete manje finansijske probleme. Fokus će vam biti na usavršavanju. Ova nedelja donosi mogućnosti za putovanja, predviđa nedeljni horoskop. Zvezde ukazuju na to da ćete imati emotivni rolerkoster. Zakažite savetovanje s psihologom.

Škorpija

Nedeljni horoskop od 12. do 18. avgusta 2024. predviđa da ćete svaki dan ove sedmce dočekivati sa osmehom. Ako ste dugo u vezi, poželećete da budete u društvu i često ćete biti gosti na zabavama. Mali sukobi će vas motivisati. Slobodni će tražiti ljubav. Stiže vam prilika da unapredite karijeru. Kreativnost će vam biti na visokom nivou, radićete s velikim entuzijazmom. Imaćete puno uspešnih događaja i poverovati u svoju unutrašnju moć. Zdravi ste.

Strelac

Probajte da otvorite srce i oslobodite se prepreka z prošlosti. Vaši lični odnosi će se poboljšati, ali budite oprezni, moguće su provokacije, čak i izdaja. Vama bliska osoba neće održati reč i okrenuće vam leđa u važnom trenutku. U fokusu vam je poslovno putovanje. Imaćete odlične ideje. Intelektualci će se istaći, strmiće izvanrednosti, predviđa nedeljni horoskop od 12. do 18. avgusta 2024. Zakažite pregled kod oftalmologa.

Jarac

Nedeljni horoskop od 12. do 18. avgusta 2024. predviđa vam da će vam se izazovi u ljubavnom životu smanjiti i većina će biti zadovoljna. Uživaćete kod kuće sa voljenom osobom, dok će samci naći ljubav na neočekivanom mestu. Vaše ideje se polako realizuju. Iskoristite prilike za usavršavanje i nastavite da radite. Koristite šarm u poslovnim pregovorima. Krajem nedelje biće prilike da slavite nešto s poordicom. Tdravlje vam je dobro.

Vodolija

Ako ste slobodni, usporite i ne ulazite vezu s prvim ko vas osvoji - možete biti obmanuti. Buditei strpljivi, osećaj usamljenosti će proći. Imate visoke poslovne ciljeve, ali neki problemi iz prošlosti mogu usporiti napredak. Završite sve u tišini i nastavite dalje, savetuje nedeljni horoskop od 12. do 18. avgusta 2024. Osetićete anksioznost duboko u sebi - naizgled bez razloga. A ništa se ne dešava bez razloga. Slušajte svoje emocije.

Ribe

Vama će se sudbina konačno osmehnuti! Pred vama su dani ljubavi. Očekujte harmoniju s partnerom, dok će slobodni imati priliku za uzbudljiva poznanstva. Bićete privlačni i primećeni. Fokusirajte se na manje probleme jer bi oni mogli zakloniti velike ciljeve. Radite temeljno i rezultati će stići. Više se odmarajte i to bez kajanja, savetuje nedeljni horoskop od 12. do 18. avgusta 2024. godinu.

(Sensa)

 

BONUS VIDEO

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas