Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ВЕЛИКИ НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП: АКЦИЈЕ И ОДЛУКЕ биће посебно важне за ТРИ ЗНАКА

Погледајте шта вам атролози предвиђају за наредних недељу дана

1723971279_0027a940faa18bb0ceb11ccac6499a9e80e07477.jpg
Фото: Схуттерстоск
Oglas

Бик треба да смири страсти јер ће иначе нарушити односе с другим људима, док Рибе имају прилику за нову страствену везу. Девице треба да се прилагоде тимском раду.

Ован

Посао: Препуни сте иницијативе и жеље за доказивањем. Настојаћете да у свему будете најбољи и то ће вам полазити за руком. Најбоље учинке постићи ће они чији посао изискује креативност и оригиналне идеје.

Љубав: Предстоје вам сусрети и познанства у којима ће доминирати привлачност на први поглед. Брачни односи постаће страственији и пуни међусобног уважавања. Једино вас посао превише одвлачи од породице – надокнадите им то макар током викенда.

Здравље: Бићете одговорнији према себи, а самим тим и према свом здрављу. Могли бисте да договорите преглед код стоматолога или обављате неке друге лекарске претраге. Припазите да се превише не исцрпљујете на послу.

Најбољи дан: 22. август

Најлошији дан: 20. август

Бик

Посао: Смирите страсти како не бисте пољуљали већину односа. Могућа је пролазна креативна криза или ћете површно приступати задацима. Притисак рокова држаће вас у стању појачаног стреса.

Љубав: Осетићете заводљиве погледе особа супротног пола. Прави је тренутак за склапање веза, само немојте бити брзоплети. Биће боље ако иницијатива дође од супротне стране јер сте у периоду када вам стрпљивост и толеранција нису јаче стране.

Здравље: Осећаћете напетост којој нећете знати узрок. Можда вас изједају породичне размирице и финансијски проблеми. Ако имате још годишњег одмора, добро би вам дошло море и пливање. Отпутујте макар за викенд.

Најбољи дан: 21. август

Најлошији дан: 18. август

Близанци

Посао: Комуницираћете с великим бројем људи, нарочито млађег доба. Неки од њих могу бити истакнути у јавности. Имаћете успеха у полагању испита, заступању, посредовању и уметничким задацима.

Љубав: Очекују вас напетости с партнером. Предмет брачне расправе могао би да буде новци или штетан утицај неких људи на ваш однос. Немојте се жртвовати за друге и због тога занемарити брак вољеног. Самци уживају у вези с врло комуникативном особом.

Здравље: Живећете за љубав, забаву и друштвени живот. Али тело би могло да вам посустаје јер ће ваш дневни ритам бити превише интензиван. Пазите се стога израженијих физичких исцрпљења. Чувајте грло и гласне жице.

Најбољи дан: 19. август

Најлошији дан: 20. август

Рак

Посао: Предстоје вам позитивна финансијска решења и нове могућности, нарочито ако сте приправни на прихватање хонорарног посла, честа путовања и захтевну комуникацију с пословним партнерима.

Љубав: Очекују вас незаборавни тренуци. Интензивна осећања навешће вас да другачије приступите партнеру или донесете битну одлуку везану за заједничку будућност. Ако сте сами, чешће излазите јер су шансе да неког упознате заиста велике.

Здравље: Наклоњене планете гаранција су да вам не мањка енергије па сте издржљиви и отпорни. Расположење вам је добро, а како имате и наклоњену Венеру, бићете весели и друштвени и пролепшаног изгледа.

Најбољи дан: 21. август

Најлошији дан: 23. август

Лав

Посао: Без проблема ћете се сналазити у пословним збивањима, стицати више поверења у сараднике и већа овлашћења. Ако размишљате о променама у каријери, усмерите сва своја настојања у том смеру.

Љубав: Решићете неку давну размирицу која вас је удаљавала од вољене особе. Схватићете да се без искрености и међусобног поверења не може остварити квалитетна веза. Појачан друштвени живот самцима ће отворити пригоду за ново познанство.

Здравље: Марс у Близанцима изоштрава вашу перцепцију па сте оштроумни и имате одлично запажање. Та планета даје вам и обиље физичке енергије, због чега сте врло издржљиви и витални.

Најбољи дан: 22. август

Најлошији дан: 18. август

Девица

Посао: Извесна је зависност о неким људима и смањена самосталност у одлучивању, а неке информације биће вам недоступне. Мораћете да кријете право стање ствари. Прилагодите се тимском раду.

Љубав: Доћи ће до великог побољшања у односу с партнером, а ако сте слободни, упознаћете особу према којој ћете осетити изузетну блискост већ при пром контакту. Могли бисте јако брзо да се нађете у вези и уживате у откривањима ваших личности и карактера.

Здравље: Весели и доброг расположења, водићете активан живот испуњен шетњама и разним другим физичким активностима. Мање тегобе могу се појавити код оних који имају осетљиву кожу лица. Посаветујте се с козметичарком.

Најбољи дан: 24. август

Најлошији дан: 21. август

Вага

Посао: Бићете усмерени на циљ, самостални и предузетнички. Почињу да се остварују пројекти за које сте мислили да су неоствариви. Побољшавају се односи и заслужено вас сустижу нека признања.

Љубав: Привлаче вас тајне везе, али упитно је колико ћете просперирати од таквих односа. Ако дођете у прилику да прекршите брачни завет, помислите на све што можете да изгубите. Самци се посматрају с неким, али нешто вас омета да остварите љубавну везу.

Здравље: Бићете напети, често ћете мењати расположења па ћете ближњима у неким тренуцима бити непрепознатљиви. Срећом, имате Марсову подршку, па је ваш имунитет оснажен и не прете вам већи здравствени поремећаји.

Најбољи дан: 19. август

Најлошији дан: 23. август

Шкорпија

Посао: Очекују вас застоји. Мораћете да уложите више концентрације и енергије како бисте отклонили финансијске проблеме. Колеге ће вас разочарати својим поступцима па се мање ослањајте на тимски рад и помоћ.

Љубав: Могли бисте с партнером да планирате заједничке финансијске пројекте или улагања. Притом ћете морати да ускладите разлике у ставовима. Самци, у неког сте потајно заљубљени, али можда је друга страна заузета па вам то смета и не знате шта да чините.

Здравље: Хтели бисте мира и одмора, али свега тога биће премало ове недеље. Очекује вас интензиван темпо, нарочито на радном месту где ће вас исцрпљивати напети међуљудски односи, а можда и неспоразуми са шефом.

Најбољи дан: 20. август

Најлошији дан: 18. август

Стрелац

Посао: Многи од вас све интензивније размишљају о пресељењу и раду у иностранству. Они који су незадовољни примањима и послом, могли би на јесен да наставе да прекину студије или да се на неки други начин едукују.

Љубав: Ако се будете инатили, велика је могућност да се замерите партнеру. Бићете љубоморни, а нећете подносити да вољена особа тај исти осећај примењује на вама. Пријатељ ће вам дати одличан савет – послушајте га и оно што чујете примените у пракси.

Здравље: Ако наставите са забушавањем, то ће се врло брзо одразити на вашој линији. Натерајте се барем на десет минута лаганог вежбања. Расположење ће вам осцилирати од еуфорије до осећаја празнине и незадовољства.

Најбољи дан: 23. август

Најлошији дан: 20. август

Јарац

Посао: Често ћете радити прековремено, а није искључена ни селидба у нове радне просторије. Промене на радном месту су више него очите и засад вам иду наруку, иако их не искоришћавате довољно.

Љубав: Планете ће истаћи ваш пустоловни дух, склоност емотивном истраживању, а можда вам и донети љубавну срећу с привлачном особом. Нису искључени сусрети и познанства на путовању или путем интернета. Брачни односи су чвршћи и стабилнији.

Здравље: Иако нећете моћи да се похвалите добрим расположењем, то вас неће спречити да уживате у дружењима и изласцима. Пријатељи ће знати да вас орасположе. Ако сте старији, могле би да вас муче хроничне тегобе и притисак.

Најбољи дан: 21. август

Најлошији дан: 24. август

Водолија

Посао: Планете ће истаћи важност финансијских улагања, кредитних обавеза, имовине и подршке других људи. Неопрезан однос према новцу могао би финансијски да вас уназади па будите опрезни.

Љубав: Занимљиви контакти очекују вас на послу. Више ћете се дружити с људима с којима делите исте професионалне интересе па нису искључене обостране симпатије с неким кога свакодневно виђате. Ако сте у браку, тешко ћете избећи покоју жешћу свађу.

Здравље: Лепо аспектовани Марс према вашем знаку даје вам обиље физичке енергије. Више ћете излазити и забављати се, а бриге које су вас донедавно мориле више вам се неће чинити нерешивим.

Најбољи дан: 22. август

Најлошији дан: 18. август

Рибе

Посао: Односи сарадње и партнерства изискиваће промишљени наступ. Могући су сукоби с неистомишљеницима. Радићете под притиском и преузети на себе туђе послове које бисте најрадије избегли.

Љубав: Незадовољство партнеровим поступцима, нагнаће вас да започнете свађу и покушате да изманипулишете емоционалним уценама. Ипак, тешко ћете добити оно што желите. Ако сте у неког заљубљени, пред вама је врло бурна и страствена веза.

Здравље: Мучиће вас надутост и задржавање текућине у организму. Покушајте што више да се крећете и смањите унос соли у организам. Пословни стрес могао би да вас ослаби и учини пријемчивијима за здравствене тегобе.

Најбољи дан: 21. август

Најлошији дан: 19. август

(Курир.рс/ 24сата.хр/ Л. С.)

 

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas