Oglas
· · Komentari: 0

VELIKI NEDELJNI HOROSKOP: AKCIJE I ODLUKE biće posebno važne za TRI ZNAKA

Pogledajte šta vam atrolozi predviđaju za narednih nedelju dana

1723971279_0027a940faa18bb0ceb11ccac6499a9e80e07477.jpg
Foto: Shutterstosk
Oglas

Bik treba da smiri strasti jer će inače narušiti odnose s drugim ljudima, dok Ribe imaju priliku za novu strastvenu vezu. Device treba da se prilagode timskom radu.

Ovan

Posao: Prepuni ste inicijative i želje za dokazivanjem. Nastojaćete da u svemu budete najbolji i to će vam polaziti za rukom. Najbolje učinke postići će oni čiji posao iziskuje kreativnost i originalne ideje.

LJubav: Predstoje vam susreti i poznanstva u kojima će dominirati privlačnost na prvi pogled. Bračni odnosi postaće strastveniji i puni međusobnog uvažavanja. Jedino vas posao previše odvlači od porodice – nadoknadite im to makar tokom vikenda.

Zdravlje: Bićete odgovorniji prema sebi, a samim tim i prema svom zdravlju. Mogli biste da dogovorite pregled kod stomatologa ili obavljate neke druge lekarske pretrage. Pripazite da se previše ne iscrpljujete na poslu.

Najbolji dan: 22. avgust

Najlošiji dan: 20. avgust

Bik

Posao: Smirite strasti kako ne biste poljuljali većinu odnosa. Moguća je prolazna kreativna kriza ili ćete površno pristupati zadacima. Pritisak rokova držaće vas u stanju pojačanog stresa.

LJubav: Osetićete zavodljive poglede osoba suprotnog pola. Pravi je trenutak za sklapanje veza, samo nemojte biti brzopleti. Biće bolje ako inicijativa dođe od suprotne strane jer ste u periodu kada vam strpljivost i tolerancija nisu jače strane.

Zdravlje: Osećaćete napetost kojoj nećete znati uzrok. Možda vas izjedaju porodične razmirice i finansijski problemi. Ako imate još godišnjeg odmora, dobro bi vam došlo more i plivanje. Otputujte makar za vikend.

Najbolji dan: 21. avgust

Najlošiji dan: 18. avgust

Blizanci

Posao: Komuniciraćete s velikim brojem ljudi, naročito mlađeg doba. Neki od njih mogu biti istaknuti u javnosti. Imaćete uspeha u polaganju ispita, zastupanju, posredovanju i umetničkim zadacima.

LJubav: Očekuju vas napetosti s partnerom. Predmet bračne rasprave mogao bi da bude novci ili štetan uticaj nekih ljudi na vaš odnos. Nemojte se žrtvovati za druge i zbog toga zanemariti brak voljenog. Samci uživaju u vezi s vrlo komunikativnom osobom.

Zdravlje: Živećete za ljubav, zabavu i društveni život. Ali telo bi moglo da vam posustaje jer će vaš dnevni ritam biti previše intenzivan. Pazite se stoga izraženijih fizičkih iscrpljenja. Čuvajte grlo i glasne žice.

Najbolji dan: 19. avgust

Najlošiji dan: 20. avgust

Rak

Posao: Predstoje vam pozitivna finansijska rešenja i nove mogućnosti, naročito ako ste pripravni na prihvatanje honorarnog posla, česta putovanja i zahtevnu komunikaciju s poslovnim partnerima.

LJubav: Očekuju vas nezaboravni trenuci. Intenzivna osećanja navešće vas da drugačije pristupite partneru ili donesete bitnu odluku vezanu za zajedničku budućnost. Ako ste sami, češće izlazite jer su šanse da nekog upoznate zaista velike.

Zdravlje: Naklonjene planete garancija su da vam ne manjka energije pa ste izdržljivi i otporni. Raspoloženje vam je dobro, a kako imate i naklonjenu Veneru, bićete veseli i društveni i prolepšanog izgleda.

Najbolji dan: 21. avgust

Najlošiji dan: 23. avgust

Lav

Posao: Bez problema ćete se snalaziti u poslovnim zbivanjima, sticati više poverenja u saradnike i veća ovlašćenja. Ako razmišljate o promenama u karijeri, usmerite sva svoja nastojanja u tom smeru.

LJubav: Rešićete neku davnu razmiricu koja vas je udaljavala od voljene osobe. Shvatićete da se bez iskrenosti i međusobnog poverenja ne može ostvariti kvalitetna veza. Pojačan društveni život samcima će otvoriti prigodu za novo poznanstvo.

Zdravlje: Mars u Blizancima izoštrava vašu percepciju pa ste oštroumni i imate odlično zapažanje. Ta planeta daje vam i obilje fizičke energije, zbog čega ste vrlo izdržljivi i vitalni.

Najbolji dan: 22. avgust

Najlošiji dan: 18. avgust

Devica

Posao: Izvesna je zavisnost o nekim ljudima i smanjena samostalnost u odlučivanju, a neke informacije biće vam nedostupne. Moraćete da krijete pravo stanje stvari. Prilagodite se timskom radu.

LJubav: Doći će do velikog poboljšanja u odnosu s partnerom, a ako ste slobodni, upoznaćete osobu prema kojoj ćete osetiti izuzetnu bliskost već pri prom kontaktu. Mogli biste jako brzo da se nađete u vezi i uživate u otkrivanjima vaših ličnosti i karaktera.

Zdravlje: Veseli i dobrog raspoloženja, vodićete aktivan život ispunjen šetnjama i raznim drugim fizičkim aktivnostima. Manje tegobe mogu se pojaviti kod onih koji imaju osetljivu kožu lica. Posavetujte se s kozmetičarkom.

Najbolji dan: 24. avgust

Najlošiji dan: 21. avgust

Vaga

Posao: Bićete usmereni na cilj, samostalni i preduzetnički. Počinju da se ostvaruju projekti za koje ste mislili da su neostvarivi. Poboljšavaju se odnosi i zasluženo vas sustižu neka priznanja.

LJubav: Privlače vas tajne veze, ali upitno je koliko ćete prosperirati od takvih odnosa. Ako dođete u priliku da prekršite bračni zavet, pomislite na sve što možete da izgubite. Samci se posmatraju s nekim, ali nešto vas ometa da ostvarite ljubavnu vezu.

Zdravlje: Bićete napeti, često ćete menjati raspoloženja pa ćete bližnjima u nekim trenucima biti neprepoznatljivi. Srećom, imate Marsovu podršku, pa je vaš imunitet osnažen i ne prete vam veći zdravstveni poremećaji.

Najbolji dan: 19. avgust

Najlošiji dan: 23. avgust

Škorpija

Posao: Očekuju vas zastoji. Moraćete da uložite više koncentracije i energije kako biste otklonili finansijske probleme. Kolege će vas razočarati svojim postupcima pa se manje oslanjajte na timski rad i pomoć.

LJubav: Mogli biste s partnerom da planirate zajedničke finansijske projekte ili ulaganja. Pritom ćete morati da uskladite razlike u stavovima. Samci, u nekog ste potajno zaljubljeni, ali možda je druga strana zauzeta pa vam to smeta i ne znate šta da činite.

Zdravlje: Hteli biste mira i odmora, ali svega toga biće premalo ove nedelje. Očekuje vas intenzivan tempo, naročito na radnom mestu gde će vas iscrpljivati napeti međuljudski odnosi, a možda i nesporazumi sa šefom.

Najbolji dan: 20. avgust

Najlošiji dan: 18. avgust

Strelac

Posao: Mnogi od vas sve intenzivnije razmišljaju o preseljenju i radu u inostranstvu. Oni koji su nezadovoljni primanjima i poslom, mogli bi na jesen da nastave da prekinu studije ili da se na neki drugi način edukuju.

LJubav: Ako se budete inatili, velika je mogućnost da se zamerite partneru. Bićete ljubomorni, a nećete podnositi da voljena osoba taj isti osećaj primenjuje na vama. Prijatelj će vam dati odličan savet – poslušajte ga i ono što čujete primenite u praksi.

Zdravlje: Ako nastavite sa zabušavanjem, to će se vrlo brzo odraziti na vašoj liniji. Naterajte se barem na deset minuta laganog vežbanja. Raspoloženje će vam oscilirati od euforije do osećaja praznine i nezadovoljstva.

Najbolji dan: 23. avgust

Najlošiji dan: 20. avgust

Jarac

Posao: Često ćete raditi prekovremeno, a nije isključena ni selidba u nove radne prostorije. Promene na radnom mestu su više nego očite i zasad vam idu naruku, iako ih ne iskorišćavate dovoljno.

LJubav: Planete će istaći vaš pustolovni duh, sklonost emotivnom istraživanju, a možda vam i doneti ljubavnu sreću s privlačnom osobom. Nisu isključeni susreti i poznanstva na putovanju ili putem interneta. Bračni odnosi su čvršći i stabilniji.

Zdravlje: Iako nećete moći da se pohvalite dobrim raspoloženjem, to vas neće sprečiti da uživate u druženjima i izlascima. Prijatelji će znati da vas oraspolože. Ako ste stariji, mogle bi da vas muče hronične tegobe i pritisak.

Najbolji dan: 21. avgust

Najlošiji dan: 24. avgust

Vodolija

Posao: Planete će istaći važnost finansijskih ulaganja, kreditnih obaveza, imovine i podrške drugih ljudi. Neoprezan odnos prema novcu mogao bi finansijski da vas unazadi pa budite oprezni.

LJubav: Zanimljivi kontakti očekuju vas na poslu. Više ćete se družiti s ljudima s kojima delite iste profesionalne interese pa nisu isključene obostrane simpatije s nekim koga svakodnevno viđate. Ako ste u braku, teško ćete izbeći pokoju žešću svađu.

Zdravlje: Lepo aspektovani Mars prema vašem znaku daje vam obilje fizičke energije. Više ćete izlaziti i zabavljati se, a brige koje su vas donedavno morile više vam se neće činiti nerešivim.

Najbolji dan: 22. avgust

Najlošiji dan: 18. avgust

Ribe

Posao: Odnosi saradnje i partnerstva iziskivaće promišljeni nastup. Mogući su sukobi s neistomišljenicima. Radićete pod pritiskom i preuzeti na sebe tuđe poslove koje biste najradije izbegli.

LJubav: Nezadovoljstvo partnerovim postupcima, nagnaće vas da započnete svađu i pokušate da izmanipulišete emocionalnim ucenama. Ipak, teško ćete dobiti ono što želite. Ako ste u nekog zaljubljeni, pred vama je vrlo burna i strastvena veza.

Zdravlje: Mučiće vas nadutost i zadržavanje tekućine u organizmu. Pokušajte što više da se krećete i smanjite unos soli u organizam. Poslovni stres mogao bi da vas oslabi i učini prijemčivijima za zdravstvene tegobe.

Najbolji dan: 21. avgust

Najlošiji dan: 19. avgust

(Kurir.rs/ 24sata.hr/ L. S.)

 

BONUS VIDEO

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas