Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ВЕЛИКЕ ПРОМЕНЕ ВЛАДАЋЕ ДО ЈАНУАРА 2025:Спремите се за новчане изазове

Астрологија открива шта ће ретроградни Уран донети свим знаковима Зодијака од 2. септембра 2024. до 30. јануара 2025. године?

1725279031_shutterstock_2271926297--1-.jpg
Пхото:Схуттерстоцк
Oglas

Планета неочекиваног се окреће ретроградно у знаку Бика, што може да доведе до финансијских промена, поремећаја у исхрани и неочекиваних поновних процена нечијег самопоштовања. Транзит Урана кроз знак Бика могао би да донесе промене свим знацима хороскопа у финансијској сфери живота, као и у сопственој процени себе.

Планета се креће кроз ово сазвежђе од 2018. године, увелико проширујући наше разумевање зараде и трошкова, исхране и односа са личном енергијом. Током ретроградне фазе, оне иновације које сте увели у свој живот 2024. године, почеће поново да се сагледавају из новог угла. Спремите се да преиспитате оно до чега сте дошли у смислу прихода, расхода и инвестиција.

На кога ће ретроградни Уран највише утицати?
Пошто ће транзит планете бити у знаку Бика, на представнике овог знака ће значајно утицати. Мораће да преиспитају нешто о себи и својој каријери. Да ли сте се осећали као да сте имали бриљантну ревизију свог живота? Па, ретроградни Уран ће ставити акценат на ствари које сте можда превидели.

Кључни датуми за вас биће млад Месец у Шкорпији 1. новембра 2024. и Пун Месец у Бику 18. новембра 2024. У првом плану ће бити питања односа са људима и вашег разумевања себе у партнерству са другима. Урадићете нешто што може да изненади чак и вас, али управо овај чин ће вам донети лично задовољство. Ипак, држећи се старог и покушавајући да оставите све како јесте, можете да одете у смер који не желите.

Традиционално, Лаву, транзит Урана може да донесе потрес у питањима каријере. Мораћете да се прилагодите новој стварности и нестандардним циљевима и захтевима вашег менаџмента. За Лавове који раде за себе, Уран доноси дар славе и популарности, посебно током пуног Месеца у Бику 18. новембра 2024.

Водолије ће морати да преиспитају свој положај у породици. Можда ћете током ретроградног транзита бити понесени заузимањем свог дома. Могуће је да ће вам у новембру бити тешко да одржите баланс између породице и каријере, али положај Урана у кућном сектору указује на важност родбине и ваше породичне основе.

Ко може да очекује велики финансијски поклон од Урана?
Пошто ће ретроградни транзит Урана бити у знаку новца, за многе ће такав положај планете пустити корене у питањима зараде захваљујући интернету, комуникацији и неким заједницама. Овновима ће Уран донети изненадне и велике приходе, а Девицама невероватну популарност у друштву и повећан ауторитет.

Мондо 

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas