Oglas
· · Komentari: 0

VELIKE PROMENE VLADAĆE DO JANUARA 2025:Spremite se za novčane izazove

Astrologija otkriva šta će retrogradni Uran doneti svim znakovima Zodijaka od 2. septembra 2024. do 30. januara 2025. godine?

1725279031_shutterstock_2271926297--1-.jpg
Photo:Shutterstock
Oglas

Planeta neočekivanog se okreće retrogradno u znaku Bika, što može da dovede do finansijskih promena, poremećaja u ishrani i neočekivanih ponovnih procena nečijeg samopoštovanja. Tranzit Urana kroz znak Bika mogao bi da donese promene svim znacima horoskopa u finansijskoj sferi života, kao i u sopstvenoj proceni sebe.

Planeta se kreće kroz ovo sazvežđe od 2018. godine, uveliko proširujući naše razumevanje zarade i troškova, ishrane i odnosa sa ličnom energijom. Tokom retrogradne faze, one inovacije koje ste uveli u svoj život 2024. godine, počeće ponovo da se sagledavaju iz novog ugla. Spremite se da preispitate ono do čega ste došli u smislu prihoda, rashoda i investicija.

Na koga će retrogradni Uran najviše uticati?
Pošto će tranzit planete biti u znaku Bika, na predstavnike ovog znaka će značajno uticati. Moraće da preispitaju nešto o sebi i svojoj karijeri. Da li ste se osećali kao da ste imali briljantnu reviziju svog života? Pa, retrogradni Uran će staviti akcenat na stvari koje ste možda prevideli.

Ključni datumi za vas biće mlad Mesec u Škorpiji 1. novembra 2024. i Pun Mesec u Biku 18. novembra 2024. U prvom planu će biti pitanja odnosa sa ljudima i vašeg razumevanja sebe u partnerstvu sa drugima. Uradićete nešto što može da iznenadi čak i vas, ali upravo ovaj čin će vam doneti lično zadovoljstvo. Ipak, držeći se starog i pokušavajući da ostavite sve kako jeste, možete da odete u smer koji ne želite.

Tradicionalno, Lavu, tranzit Urana može da donese potres u pitanjima karijere. Moraćete da se prilagodite novoj stvarnosti i nestandardnim ciljevima i zahtevima vašeg menadžmenta. Za Lavove koji rade za sebe, Uran donosi dar slave i popularnosti, posebno tokom punog Meseca u Biku 18. novembra 2024.

Vodolije će morati da preispitaju svoj položaj u porodici. Možda ćete tokom retrogradnog tranzita biti poneseni zauzimanjem svog doma. Moguće je da će vam u novembru biti teško da održite balans između porodice i karijere, ali položaj Urana u kućnom sektoru ukazuje na važnost rodbine i vaše porodične osnove.

Ko može da očekuje veliki finansijski poklon od Urana?
Pošto će retrogradni tranzit Urana biti u znaku novca, za mnoge će takav položaj planete pustiti korene u pitanjima zarade zahvaljujući internetu, komunikaciji i nekim zajednicama. Ovnovima će Uran doneti iznenadne i velike prihode, a Devicama neverovatnu popularnost u društvu i povećan autoritet.

Mondo 

Bonus video: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas