Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПОРТАЛ ЛАВЉА КАПИЈА се отвара 8.8. и десиће се ВЕЛИКИ ПРЕОКРЕТИ: Спремите се за магију и огромне промене

Портал Лавља капија отвара се 8. 8. 2024. и прилика је за духовни преображај, олакшање и исцељење на физичком, емоционалном и духовном нивоу.

1723038872_7c833eee9d2f2071f69e0c7cc293d7abbc6ce1f4.jpg
Oglas

Портал Лавља капија или Лавља врата је космички феномен који астролози сматрају моћним енергетским порталом који повезује нашу планету са енергијом сазвежђа Лава и звезде Сиријус, најсјајније звезде на ноћном небу. Лавља капија, која се отвара сваке године у овом периоду, прилика су за духовни преображај, олакшање и исцељење на физичком, емоционалном и духовном нивоу.

Овај портал доноси велике промене – када се 8. 8. 2024. отвори портал Лавља капија – то је један од најмоћнијих дана у години да изражавање жеља. У старом Египту овај се дан сматрао галактичком новом годином због своје снажне енергије – јер само једном годишње на нашу галаксију утичу далеке звезде.

Будући да смо у сезони Лава, снажног, импозантног знака великодушног срца, дозволите себи да искористите ову енергију и искористите је да испољите своје жеље. Осетићете снажан позив на самооткривање и трансформацију, а наше душе ће бити вођене ка еволуцији и духовном расту.

Овај дан је изузетно јак са нумеролошке тачке гледишта. Имамо број 8, број бесконачности, три пута: 8. 8. и 2+0+2+4 = 8. Број 8 је моћан број, повезан са амбицијом, материјалним успехом, равнотежом и одлучношћу. Симбол је великих достигнућа и одговорности, што указује да се вредним радом и етиком могу постићи високи циљеви. Број 8 у нумерологији симболизира бесконачност, благостање и бескрајне могућности. Прочитајте и како да израчунате број своје душе.

У четвртак, 8. августа 2024. године, дајте машти на вољу и усудите се да сањате, да се приближите свом идеалном животу.

Лавља капија нам нуди тренутак дубоке интроспекције, а за сваки хороскопски знак овај утицај је другачији. Важно је да прочитате и ваш знак и ваш подзнак.

Како утиче на сваки знак?

Ево шта ће се догодити у душама сваког знака на овај дан космичког значаја!

Ован: Лавља капија ће вам донети дубоку свест о личној моћи и унутрашњој снази. Открићете нове начине да изразите своју креативност и ризик који ће вас довести до личне еволуције.

Бик: Ви ћете осетити снажну потребу за стабилношћу и емоционалном сигурношћу. Лавља капија ће вам помоћи да боље разумете своје основне вредности и ојачате своје личне односе, дајући им осећај унутрашњег мира.

Близанци: Кода вас постоји јача жеђ за знањем него икада раније. Скривене тајне у вези с вашим односима излазе на видело, омогућавајући вам да изградите аутентичније и дубље везе са онима око себе.

Рак: Ви ћете доживети емоционални препород. Лавља капија ће открити тајне везане за ваша најдубља осећања и подстаћи вас да прихватите своју рањивост.

Лав: Овај период је заиста посебан. Лавља капија ће појачати вашу харизму и унутрашњу снагу. Откривате нове аспекте свог идентитета и имаћете прилику да заблистате у свим областима живота.

Девица: Идеалан тренутак за интроспекцију. Лавља капија помаже вам да откријете скривене ствари везане за ваша ограничења, дајући вам прилику да ослободите свој ум и дух.

Вага: Лавља капија ће донети јасноћу у ваше односе с људима. Научићете да уравнотеже своје личне потребе са онима око себе, откривајући тајну хармонију и равнотежу.

Шкорпија: Ви ћете осетити појачање унутрашње снаге и интуиције. Лавља капија долази са великом шансом за трансформацију и регенерацију, омогућавајући вам да приступите свом правом духовном потенцијалу.

Стрелац: Појављују се прилике за нове авантуре. Лавља капија ће вама донети открића о сврси у животу и инспирисати вас да следите своје страсти са поверењем и оптимизмом.

Јарац: Велики акценат је на вашој каријеру. Лавља капија ће помоћи онима који су рођени у знаку Јарца да разјасне своје дугорочне циљеве и учврсте своју професионалну позицију, дајући им осећај достигнућа и стабилности.

Водолија: Овај период доноси иновације и промене, а 8. 8. 2024. откриће аспекте који се односе на личну слободу и друштвене везе, подстичући вас да следите своје идеале и изразите своју јединственост.

Рибе: Ви ћете осетити дубоку духовну везу и емпатију. Откриће се тајне везане за вашу душу и кармичке везе, дајући вам прилику да се излечите и пронађете унутрашњи мир.

Ритуал који ће вам помоћи да остварите свој циљ

На датум 8. 8. 2024. можете да напишете листу жеља. Ево како:

Узмите комад папира и оловку.
Напишите у садашњем времену све што желите да манифестујете следеће године, започињући сваку реченицу изразом „Тако сам срећан и захвалан што…”
Немојте се ограничавати – размишљајте широко. Ослободите своје снове.
Датум списка је 8. 8. 2025.
Потпишите се на дну и савијте папир.
Ставите папир на сигурно место и заборавите на њега.
Поставите подсетник за 8. 8. 2025. да се вратите на њега и проверите колико вам се жеља испунило.

(Сенса)

 

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas