Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

СТИЖУ ДИРЕКТАН МЕРКУР И "ПАРАДА" ПЛАНЕТА: Посебно ће утицати на 4 знака хороскопа

Од данас, 28. августа, Меркур мирује са окретом ка директном кретању.

1724834888_fc43da35ff9cc3cbcc1d6c53fc5fa769656bce3c.jpg
Фото: Схуттерстоск
Oglas

Планета Меркур данас креће директно кроз Лава., уз претходно мировање. То значи да је тежак дан јер све успорава - кашњења летова, грешке у плаћању, отказивање поруџбина. На граничним прелазима могу бити гужве.

Најпродуктивнији период почеће 29. августа, односно преласком Меркура у директно кретање, док ће ће се његово самоуверено кретање десити после 12. септембра. Меркур ће овог дана изаћи из петље у знаку Девице, што ће донети већу предвидљивост и транспарентност у различитим системима. Сумње ће нестати, појавиће се нови алати и начини за трансформацију и организовање свакодневног живота.

На небу ће се указати прелепа звездана шара која ће дати правац и енергију за развој најважнијих области у животу, а 4 знака биће звезде параде планета.

Хороскоп предвиђа да ће се 28. августа на једном сектору неба ће се поређати Меркур, Марс, Јупитер, Уран, Нептун, Сатурн и Месец у опадању. То сугерише да ће небеска тела усмерити пажњу сваке особе на једну од главних области у животу, јер Марс, као диспозитор кармичког чвора у Овну, сваком од нас даје правац и магични наговештај о томе шта треба да урадимо како бисмо развили своју судбину.

Занимљиво је да ће поред Марса и Јупитера у Близанцима у време параде планета бити и Бели Месец – који се у свету астрологије назива и Селена, а који је ушао у знак Близанаца 12. јуна и ту ће бити седам месеци, тј. до 11. јануара 2025. Све поменуо је пројекција светлосних сила универзума и пружа невидљиву заштиту, која је увек потребна за неку област живота.

А шта то значи з 4 хороскопска знака?

Близанци

За знак Близанаца то је безусловни кармички развој здравља, као и самоманифестација, јер ће парада „дотакнути“ Сунце у хороскопима представника овог знака. Мораћете да посветите много пажње својим односима са мушкарцима - погледајте какви ће се дијалози са њима чути 28. августа. То ће бити јасан наговештај из универзума!

Стрелац

Али за Стрелца, парада планета може донети сјајан блесак у односима – у вашем животу може се појавити једна одређена особа, која би могла бити ваздушни знак Зодијака. Међутим, важно је имати на уму да се у вашем окружењу могу десити неке ствари међу рођацима и колегама, а који ће од вас захтевати да брзо доносите одлуке и прилагођавате се околностима. Сваки сукоб мораће да се решава дипломатским путем - Венера у Девици у сектору каријере ће вас приморати да више комуницирате са претпостављенима.

Девица

За Девицу и Рибе, парада планета 28. августа може донети светле акценте везано за питања каријере и некретнина - обе области ће бити под великом пажњом звезда јер ће вас Меркур, ретроградни на овај дан, приморати да се фокусирате на оно што желите а још нисте одлучили да смете. У случају Девица то може бити јак нагласак и на послу и на куповини (или продаји) нелкретнине због учешћа Јупитера као владара сектора становања.

Рибе

Осим што ће имати успеха када је реч о каријери и некретнинама, Рибе ће морати да се изборе са напетошћу у породици – многи мали проблеми и сукоби међу рођацима ће вас натерати да имате готово анђеоско стрпљење.

(Сенса)

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas