Oglas
· · Komentari: 0

STIŽU DIREKTAN MERKUR I "PARADA" PLANETA: Posebno će uticati na 4 znaka horoskopa

Od danas, 28. avgusta, Merkur miruje sa okretom ka direktnom kretanju.

1724834888_fc43da35ff9cc3cbcc1d6c53fc5fa769656bce3c.jpg
Foto: Shutterstosk
Oglas

Planeta Merkur danas kreće direktno kroz Lava., uz prethodno mirovanje. To znači da je težak dan jer sve usporava - kašnjenja letova, greške u plaćanju, otkazivanje porudžbina. Na graničnim prelazima mogu biti gužve.

Najproduktivniji period počeće 29. avgusta, odnosno prelaskom Merkura u direktno kretanje, dok će će se njegovo samouvereno kretanje desiti posle 12. septembra. Merkur će ovog dana izaći iz petlje u znaku Device, što će doneti veću predvidljivost i transparentnost u različitim sistemima. Sumnje će nestati, pojaviće se novi alati i načini za transformaciju i organizovanje svakodnevnog života.

Na nebu će se ukazati prelepa zvezdana šara koja će dati pravac i energiju za razvoj najvažnijih oblasti u životu, a 4 znaka biće zvezde parade planeta.

Horoskop predviđa da će se 28. avgusta na jednom sektoru neba će se poređati Merkur, Mars, Jupiter, Uran, Neptun, Saturn i Mesec u opadanju. To sugeriše da će nebeska tela usmeriti pažnju svake osobe na jednu od glavnih oblasti u životu, jer Mars, kao dispozitor karmičkog čvora u Ovnu, svakom od nas daje pravac i magični nagoveštaj o tome šta treba da uradimo kako bismo razvili svoju sudbinu.

Zanimljivo je da će pored Marsa i Jupitera u Blizancima u vreme parade planeta biti i Beli Mesec – koji se u svetu astrologije naziva i Selena, a koji je ušao u znak Blizanaca 12. juna i tu će biti sedam meseci, tj. do 11. januara 2025. Sve pomenuo je projekcija svetlosnih sila univerzuma i pruža nevidljivu zaštitu, koja je uvek potrebna za neku oblast života.

A šta to znači z 4 horoskopska znaka?

Blizanci

Za znak Blizanaca to je bezuslovni karmički razvoj zdravlja, kao i samomanifestacija, jer će parada „dotaknuti“ Sunce u horoskopima predstavnika ovog znaka. Moraćete da posvetite mnogo pažnje svojim odnosima sa muškarcima - pogledajte kakvi će se dijalozi sa njima čuti 28. avgusta. To će biti jasan nagoveštaj iz univerzuma!

Strelac

Ali za Strelca, parada planeta može doneti sjajan blesak u odnosima – u vašem životu može se pojaviti jedna određena osoba, koja bi mogla biti vazdušni znak Zodijaka. Međutim, važno je imati na umu da se u vašem okruženju mogu desiti neke stvari među rođacima i kolegama, a koji će od vas zahtevati da brzo donosite odluke i prilagođavate se okolnostima. Svaki sukob moraće da se rešava diplomatskim putem - Venera u Devici u sektoru karijere će vas primorati da više komunicirate sa pretpostavljenima.

Devica

Za Devicu i Ribe, parada planeta 28. avgusta može doneti svetle akcente vezano za pitanja karijere i nekretnina - obe oblasti će biti pod velikom pažnjom zvezda jer će vas Merkur, retrogradni na ovaj dan, primorati da se fokusirate na ono što želite a još niste odlučili da smete. U slučaju Devica to može biti jak naglasak i na poslu i na kupovini (ili prodaji) nelkretnine zbog učešća Jupitera kao vladara sektora stanovanja.

Ribe

Osim što će imati uspeha kada je reč o karijeri i nekretninama, Ribe će morati da se izbore sa napetošću u porodici – mnogi mali problemi i sukobi među rođacima će vas naterati da imate gotovo anđeosko strpljenje.

(Sensa)

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas