Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

СТИЖЕ ВЛАДАВИНА ЛАВА: Какве нас промене очекују од 23. јула до 22. августа?

Период Рака донео је велике изазове многим знаковима Зодијака, нарочито у погледу осећања, љубави и односа, а сада нам следи сезона Лавова која доноси освежење, али и турбуленције одређеним знацима.

1721222677_shutterstock_2055304898.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Владавина Лава која траје од 23. јула до 22. августа и у овом периоду ће се променити много тога. Лав је ватрени знак и има тенденцију да у свакоме од нас пробуди унутрашње дете, да нас покрене и изазове јединствену природу.

Наравно, неће сви исто доживети владавину Рака, те прочитајте шта очекује ваш знак у наредном периоду.

Ован

Владавина Лава доноси промену става према животу. Упознавање или састанак са моћном особом могао би да се догодити већ 23.7., те обратите пажњу. То би могло подстаћи жељу за искуством живота на потпуно нов начин. То посебно важи за романтику, забаву и креативност. Други део периода ретроградног Меркура, између 14. и 28. августа, односи се на спознају да су уобичајена места и начини уживања можда помало застарели. Желите да искусите нове ствари.

Касније, сезона Лава доноси енергетски помак. Између 8. и 16.8. бићете врло интроспективни. Тада се главни учитељ Сатурн активира у вашем сектору подсвести, доносећи дубоке спознаје о вашој прошлости.

Ово ће такође бити врло духовно време сезоне за вас, када бисте могли пронаћи јачу жељу да радите на развоју свог осећаја духовности. На крају, ово је једно од ваших тренутних и најважнијих сазнања.

Бик

Ваши циљеви у каријери добијају на значају током два кључна тренутка, први пут око 23.7., а касније, када стигне снажан пун Месец 19.8.

У овим тренуцима, важно је запамтити да вас Плутон у Водолији усмерава на потпуно нови пут – и наравно, то ће бити излазак из ваше зоне удобности.

Да бисте направили промене које ће вас одвести до успеха, могли бисте да уочите да постоји и посао који морате да обавите и у свом приватном животу.

Млади Месец 4.8. открива промене које је потребно да направите, на које ћете се морати фокусирати током ретроградног Меркура у Лаву, између 14. и 28.8. Посебну пажњу обратите 18.8. јер бисте тада могли да приметите како неке ствари долазе на своје место.

Близанци

Млади Месец 4.8. почиње да одваја оно што би требало да остане од онога што би требало да оде – али прави селективни процес изводи ретроградни Меркур у Лаву, који се протеже од 14. до 28.8.

Осим што вам помаже да схватите на које ствари би требало да се фокусирате, ова ретроградност говори о учењу јаснијег и концизнијег комуницирања. То је посебно тачно ако сте писац или имате каријеру у комуникацијама или медијима.

Још један процес “пажљиве селекције” такође се догађа унутар ваше каријере, због овосезонских активација ретроградног Сатурна, између 15. и 19.8. Иако се потреба за одлагањем неких пројеката може чинити као препрека – у стварности ће вам омогућити да се фокусирате на оно што је доиста важно.

Рак

Чак и ако сте већ имали план, ретроградни Меркур у Лаву, између 14. и 28.8., доноси потребу да се вратите на почетак. Ово је прилика, јер постоји шанса да ћете приметити промене у вашим финансијама.

На супротној страни спектра, пуно ћете напредовати у свом духовном развоју. Експанзивни Јупитер продубљује вашу везу са нематеријалном страном живота.

Ове сезоне, посебно између 15.8. и 19.8., могли бисе да схватите да имате још много тога да научите.

Лав

Ретроградни Меркур који се догађа у вашем знаку помаже вам да схватите одређене ствари. Поједине ствари можете увидети и за време младог Месеца 4.8., који је такође у вашем знаку.

Ако нова особа сада уђе у ваш живот, немојте се устручавати да поделите своје највеће животне наде и снове.

Многи одговори које тражите долазе током пуног Месеца 19.8. – међутим, можда нећете чути оно што желите.

Девица

Владавина Лава је доба године у ком ваше тело захтева више одмора, тренд који ће ове године бити посебно изражен. Запамтите да је и одмор продуктиван и да би вас могао покренути на потрагу за откривањем важне ситуације у вашем животу, највероватније у вези с прошлим искуством.

То постаје видљиво око 4.8., када се Месец обнавља. Тада Меркур, ваша планета, иде ретроградно. Будите стрпљиви, јер се ствари неће почети усклађивати све до 14.8., када стигне порука која доноси кључне информације. Од сада до 28.8. налазите се на путањи која захтева велику и радикалну промену перспективе.

Ваша каријера такође је истакнута ове сезоне с Марсом у Близанцима, што потиче вашу амбицију и жељу за успехом. Међутим, око средине месеца могли бисте наићи на неке препреке или кашњења на том путу.

Уместо да се осећате поражено, схватите ово као прилику за преусмеравање или усавршавање вашег заната.

Вага

Ове сезоне ћете заблистати у свом сјају! Ваша друштвена природа досеже врхунац у ово доба године. Оволико кретања на вашој друштвеној сцени такође ће вам донети нова познанства, али и мало драме у кругу пријатеља.

То је због ретроградног Меркура у Лаву који доноси турбуленције унутар односа. Здравија исхрана сада би вам се такође могла свидети сада, јер ћете бити под енергијом која се врти око тражења везе ума, тела и духа. Уколико на крају прекинете свој здрави начин живота, 18.8. или око њега, дајте себи паузу и вратите му се недељу након тога.

Шкорпија

Допустите себи да успорите. Сезона Лава обично је време да направите велике кораке у својој каријери, али ове године, универзум би могао имати друге планове. Уместо прецртавања ствари са списка, ове сезоне више се ради о усавршавању или фином подешавању постојећих процеса.

Меркур, планета комуникације и трговине, изложиће потребу да преиспитате своју победничку стратегију док буде ретроградан у Лаву, почевши од 4.8. Одлична вест је да такође добијате златну прилику током младог Месеца, који поставља позорницу за поновно промишљање ваших процеса, алата и понуда.

Почевши од 17.8., фокус се окреће вашем дому и личном животу.Енергија досеже врхунац с доласком снажног пуног Месеца 19.8., ослобађајући део промена које су долазиле већ неко време, али сте се ви или неко вама близак опирали.

Стрелац

Свемир вас савршено поставља да радите једну од својих омиљених ствари, а то је путовање. Оно што је другачије ове године јесте да, уместо жеље за истраживањем новог места, можете донети ређу одлуку о повратку на већ познато подручје.

Можда ћете одлучити на ово путовање почетком августа, када наступи млади Месец 4.8.

Подручје које би требало да проверите је блиска веза – било романтична или пословна. То ћете приметити између 8. и 16.8., али интензивније 14.8.

Ово је време када ћемо сви направити корак уназад у вези с важним ситуацијама. Напетост која долази на видело мора се схватити као прилика за будући раст. Дугорочно, ово ће ојачати вашу везу.

Јарац

Сезона Лава доноси дубоке разговоре о важним темама. Овај тренд започиње активацијама Плутона 23.7., јер Сунце осветљава потребу за доношењем одлука о новцу, вредностима или интимности. Сјајна је вест да се не треба журити с доношењем закључка, јер ће се ствари током целе сезоне одвијати полако.

Ретроградни Меркур у Лаву, од 4. до 14.8., тражи да преиспитате своје обавезе, али и да говорите из срца. Узмите време за себе и допустите својим мислима да поприме облик – на крају крајева, оно чему вас Сатурн у Рибама учи јесте да будете фокусирани, али и флуиднији са својим мислима.

Иста енергија биће присутна и у вашој каријери, посебно између 8. и 16.8., када би могло бити потребно одржати много састанака. Смањење вашег терета или броја пројеката којима се бавите сада је опција.

Али то дефинитивно није нешто што би требало схватити као лошу ствар. На крају, имати прилику фокусирати се на мање, али утицајније пројекте је атмосфера која одговара вашем стилу.

Водолија

Ова сезона Лава може вас научити много о себи, али мораћете да копате дубоко у оно што лежи испод површине! Обратите пажњу на теме које се појављују 22. и 23.7., јер се исцељујућа моћ Плутона активира у вашем знаку.

Ову дубоку потребу за самопроучавањем прати ретроградни Меркур у Лаву, који ће вам показати шта треба преиспитати о вашој личности. Ваш финансијски сектор такође је истакнут овог месеца у две одвојене прилике.

Прво када ретроградни Меркур уђе у Девицу 25.7. и још једном 14.8..

Рибе

Иако је лето у пуном замаху, у сезони Лава осећаћете се више интровертирано него обично – и то је у реду, јер ћете се фокусирати на важне ствари. Први део ретроградног Меркура односиће се на прекрајање граница унутар једне важне везе.

Затим, ретроградни Меркур у Лаву, између 14. и 28. августа, доноси потребу за прерадом одређених пројеката. Добра вест је да ће овај процес оживети вашу креативну визију, па на дубљем нивоу то може бити прилика да поново покренете своју унутрашњу музу. Млад Месец у Лаву 4. августа скројен је за почетак ове ревизије, стога покушајте деловати у складу с тим.

Ваш приватни живот такође је наглашен овог месеца, када би родитељ или члан породице могли да траже вашу помоћ или више вашег времена.

(Блиц Жена/ Атма)

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas