Oglas
· · Komentari: 0
astro

STIŽE VLADAVINA LAVA: Kakve nas promene očekuju od 23. jula do 22. avgusta?

Period Raka doneo je velike izazove mnogim znakovima Zodijaka, naročito u pogledu osećanja, ljubavi i odnosa, a sada nam sledi sezona Lavova koja donosi osveženje, ali i turbulencije određenim znacima.

1721222677_shutterstock_2055304898.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Vladavina Lava koja traje od 23. jula do 22. avgusta i u ovom periodu će se promeniti mnogo toga. Lav je vatreni znak i ima tendenciju da u svakome od nas probudi unutrašnje dete, da nas pokrene i izazove jedinstvenu prirodu.

Naravno, neće svi isto doživeti vladavinu Raka, te pročitajte šta očekuje vaš znak u narednom periodu.

Ovan

Vladavina Lava donosi promenu stava prema životu. Upoznavanje ili sastanak sa moćnom osobom mogao bi da se dogoditi već 23.7., te obratite pažnju. To bi moglo podstaći želju za iskustvom života na potpuno nov način. To posebno važi za romantiku, zabavu i kreativnost. Drugi deo perioda retrogradnog Merkura, između 14. i 28. avgusta, odnosi se na spoznaju da su uobičajena mesta i načini uživanja možda pomalo zastareli. Želite da iskusite nove stvari.

Kasnije, sezona Lava donosi energetski pomak. Između 8. i 16.8. bićete vrlo introspektivni. Tada se glavni učitelj Saturn aktivira u vašem sektoru podsvesti, donoseći duboke spoznaje o vašoj prošlosti.

Ovo će takođe biti vrlo duhovno vreme sezone za vas, kada biste mogli pronaći jaču želju da radite na razvoju svog osećaja duhovnosti. Na kraju, ovo je jedno od vaših trenutnih i najvažnijih saznanja.

Bik

Vaši ciljevi u karijeri dobijaju na značaju tokom dva ključna trenutka, prvi put oko 23.7., a kasnije, kada stigne snažan pun Mesec 19.8.

U ovim trenucima, važno je zapamtiti da vas Pluton u Vodoliji usmerava na potpuno novi put – i naravno, to će biti izlazak iz vaše zone udobnosti.

Da biste napravili promene koje će vas odvesti do uspeha, mogli biste da uočite da postoji i posao koji morate da obavite i u svom privatnom životu.

Mladi Mesec 4.8. otkriva promene koje je potrebno da napravite, na koje ćete se morati fokusirati tokom retrogradnog Merkura u Lavu, između 14. i 28.8. Posebnu pažnju obratite 18.8. jer biste tada mogli da primetite kako neke stvari dolaze na svoje mesto.

Blizanci

Mladi Mesec 4.8. počinje da odvaja ono što bi trebalo da ostane od onoga što bi trebalo da ode – ali pravi selektivni proces izvodi retrogradni Merkur u Lavu, koji se proteže od 14. do 28.8.

Osim što vam pomaže da shvatite na koje stvari bi trebalo da se fokusirate, ova retrogradnost govori o učenju jasnijeg i konciznijeg komuniciranja. To je posebno tačno ako ste pisac ili imate karijeru u komunikacijama ili medijima.

Još jedan proces “pažljive selekcije” takođe se događa unutar vaše karijere, zbog ovosezonskih aktivacija retrogradnog Saturna, između 15. i 19.8. Iako se potreba za odlaganjem nekih projekata može činiti kao prepreka – u stvarnosti će vam omogućiti da se fokusirate na ono što je doista važno.

Rak

Čak i ako ste već imali plan, retrogradni Merkur u Lavu, između 14. i 28.8., donosi potrebu da se vratite na početak. Ovo je prilika, jer postoji šansa da ćete primetiti promene u vašim finansijama.

Na suprotnoj strani spektra, puno ćete napredovati u svom duhovnom razvoju. Ekspanzivni Jupiter produbljuje vašu vezu sa nematerijalnom stranom života.

Ove sezone, posebno između 15.8. i 19.8., mogli bise da shvatite da imate još mnogo toga da naučite.

Lav

Retrogradni Merkur koji se događa u vašem znaku pomaže vam da shvatite određene stvari. Pojedine stvari možete uvideti i za vreme mladog Meseca 4.8., koji je takođe u vašem znaku.

Ako nova osoba sada uđe u vaš život, nemojte se ustručavati da podelite svoje najveće životne nade i snove.

Mnogi odgovori koje tražite dolaze tokom punog Meseca 19.8. – međutim, možda nećete čuti ono što želite.

Devica

Vladavina Lava je doba godine u kom vaše telo zahteva više odmora, trend koji će ove godine biti posebno izražen. Zapamtite da je i odmor produktivan i da bi vas mogao pokrenuti na potragu za otkrivanjem važne situacije u vašem životu, najverovatnije u vezi s prošlim iskustvom.

To postaje vidljivo oko 4.8., kada se Mesec obnavlja. Tada Merkur, vaša planeta, ide retrogradno. Budite strpljivi, jer se stvari neće početi usklađivati sve do 14.8., kada stigne poruka koja donosi ključne informacije. Od sada do 28.8. nalazite se na putanji koja zahteva veliku i radikalnu promenu perspektive.

Vaša karijera takođe je istaknuta ove sezone s Marsom u Blizancima, što potiče vašu ambiciju i želju za uspehom. Međutim, oko sredine meseca mogli biste naići na neke prepreke ili kašnjenja na tom putu.

Umesto da se osećate poraženo, shvatite ovo kao priliku za preusmeravanje ili usavršavanje vašeg zanata.

Vaga

Ove sezone ćete zablistati u svom sjaju! Vaša društvena priroda doseže vrhunac u ovo doba godine. Ovoliko kretanja na vašoj društvenoj sceni takođe će vam doneti nova poznanstva, ali i malo drame u krugu prijatelja.

To je zbog retrogradnog Merkura u Lavu koji donosi turbulencije unutar odnosa. Zdravija ishrana sada bi vam se takođe mogla svideti sada, jer ćete biti pod energijom koja se vrti oko traženja veze uma, tela i duha. Ukoliko na kraju prekinete svoj zdravi način života, 18.8. ili oko njega, dajte sebi pauzu i vratite mu se nedelju nakon toga.

Škorpija

Dopustite sebi da usporite. Sezona Lava obično je vreme da napravite velike korake u svojoj karijeri, ali ove godine, univerzum bi mogao imati druge planove. Umesto precrtavanja stvari sa spiska, ove sezone više se radi o usavršavanju ili finom podešavanju postojećih procesa.

Merkur, planeta komunikacije i trgovine, izložiće potrebu da preispitate svoju pobedničku strategiju dok bude retrogradan u Lavu, počevši od 4.8. Odlična vest je da takođe dobijate zlatnu priliku tokom mladog Meseca, koji postavlja pozornicu za ponovno promišljanje vaših procesa, alata i ponuda.

Počevši od 17.8., fokus se okreće vašem domu i ličnom životu.Energija doseže vrhunac s dolaskom snažnog punog Meseca 19.8., oslobađajući deo promena koje su dolazile već neko vreme, ali ste se vi ili neko vama blizak opirali.

Strelac

Svemir vas savršeno postavlja da radite jednu od svojih omiljenih stvari, a to je putovanje. Ono što je drugačije ove godine jeste da, umesto želje za istraživanjem novog mesta, možete doneti ređu odluku o povratku na već poznato područje.

Možda ćete odlučiti na ovo putovanje početkom avgusta, kada nastupi mladi Mesec 4.8.

Područje koje bi trebalo da proverite je bliska veza – bilo romantična ili poslovna. To ćete primetiti između 8. i 16.8., ali intenzivnije 14.8.

Ovo je vreme kada ćemo svi napraviti korak unazad u vezi s važnim situacijama. Napetost koja dolazi na videlo mora se shvatiti kao prilika za budući rast. Dugoročno, ovo će ojačati vašu vezu.

Jarac

Sezona Lava donosi duboke razgovore o važnim temama. Ovaj trend započinje aktivacijama Plutona 23.7., jer Sunce osvetljava potrebu za donošenjem odluka o novcu, vrednostima ili intimnosti. Sjajna je vest da se ne treba žuriti s donošenjem zaključka, jer će se stvari tokom cele sezone odvijati polako.

Retrogradni Merkur u Lavu, od 4. do 14.8., traži da preispitate svoje obaveze, ali i da govorite iz srca. Uzmite vreme za sebe i dopustite svojim mislima da poprime oblik – na kraju krajeva, ono čemu vas Saturn u Ribama uči jeste da budete fokusirani, ali i fluidniji sa svojim mislima.

Ista energija biće prisutna i u vašoj karijeri, posebno između 8. i 16.8., kada bi moglo biti potrebno održati mnogo sastanaka. Smanjenje vašeg tereta ili broja projekata kojima se bavite sada je opcija.

Ali to definitivno nije nešto što bi trebalo shvatiti kao lošu stvar. Na kraju, imati priliku fokusirati se na manje, ali uticajnije projekte je atmosfera koja odgovara vašem stilu.

Vodolija

Ova sezona Lava može vas naučiti mnogo o sebi, ali moraćete da kopate duboko u ono što leži ispod površine! Obratite pažnju na teme koje se pojavljuju 22. i 23.7., jer se isceljujuća moć Plutona aktivira u vašem znaku.

Ovu duboku potrebu za samoproučavanjem prati retrogradni Merkur u Lavu, koji će vam pokazati šta treba preispitati o vašoj ličnosti. Vaš finansijski sektor takođe je istaknut ovog meseca u dve odvojene prilike.

Prvo kada retrogradni Merkur uđe u Devicu 25.7. i još jednom 14.8..

Ribe

Iako je leto u punom zamahu, u sezoni Lava osećaćete se više introvertirano nego obično – i to je u redu, jer ćete se fokusirati na važne stvari. Prvi deo retrogradnog Merkura odnosiće se na prekrajanje granica unutar jedne važne veze.

Zatim, retrogradni Merkur u Lavu, između 14. i 28. avgusta, donosi potrebu za preradom određenih projekata. Dobra vest je da će ovaj proces oživeti vašu kreativnu viziju, pa na dubljem nivou to može biti prilika da ponovo pokrenete svoju unutrašnju muzu. Mlad Mesec u Lavu 4. avgusta skrojen je za početak ove revizije, stoga pokušajte delovati u skladu s tim.

Vaš privatni život takođe je naglašen ovog meseca, kada bi roditelj ili član porodice mogli da traže vašu pomoć ili više vašeg vremena.

(Blic Žena/ Atma)

BONUS VIDEO

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas