Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Стиже помрачење Сунца у Ваги: ОВА 4 ЗНАКА чека чиста СРЕЋА

Шта нам доноси помрачење Сунца у Ваги?

1727688319_shutterstock_2303873461.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

У среду, 2. октобра, стиже помрачење Сунца у Ваги, а познати украјински астролог Влад Рос истиче да ће то за четири знака Зодијака бити веома повољно време које им доноси лепе промене и занимљива дешавања.

Хороскоп за период помрачења Сунца у Ваги посебно је повољан за Близанце, Девице, Стрелчеве и Водолије. Ево шта их све чека у октобру 2024. и каквим околностима могу да се надају.

Близанци

Цео октобар ће бити посебно повољан за Близанце, са акцентом на период помрачења, односно прве две недеље месеца. Понекад ће се представници овог знака осећати као да их околина потцењује, али то заправо није случај. Надређени и колеге ће ценити ваш труд и умеће да препознају ваше заслуге, а и ви сами ћете спознати колико вредите.

Мото октобра за Близанце јесте да се снови понекад не остварују онако како бисмо желели, али се зато могу реализовати и на бољи начин!

Помрачење Сунца доноси посебну велику срећу на плану љубави. Ако сте се дуго некоме удварали или покушавали да успоставите контакт са неким, ово је месец када ће вам то коначно поћи за руком.

Најбољи дани у октобру 2024: 2, 7, 10, 20, 24.

Најлошији дани у октобру 2024: 13, 15, 16, 19, 30.

Каријера и новац: Близанци ће у октобру имати велику шансу да покажу своју најбољу страну. Захваљујући комуникативности и шарму који су својствени Близанцима, они ће лако моћи да реше врло конфузне и тешке ситуације. Средином октобра морате бити на опрезу јер ће неко покушати да манипулише вама и наведе вас на погрешну страну. Чувајте се сукоба на послу и немојте подлегати провокацијама. Што се тиче финансијске сфере, препоруке су да потенцијалне казне и рачуне платите на време и да се не задужујете, у супротном би то могло да вас доведе до много проблема.

Лични живот: Као што смо већ споменули, емотиван живот биће изузетно повољан за Близанце у надолазећим данима. Слободни припадници знака имаће прилику да истински заљубите, а брачни парови почеће да размишљају о детету. Октобар је одлично време за зачеће.

Здравље: У првој половини октобра Близанци ц́е се осец́ати лоше због презапослености и хипохондрије. У другој половини месеца треба обратити пажњу на кардиоваскуларни систем и уносити мање соли.

Девица

У октобру 2024. звезде саветују Девици да не покушавају да савладавају препреке, већ да пусте ствари да се одвијају саме од себе, јер ће овај период свакако бити веома пријатан и повољан за вас. Можете да верујете судбини и да се опустите, сама река живота ће вас одвести на добру страну.

Најбољи дани у октобру 2024: 6, 11, 17, 25, 27.

Најлошији дани у октобру 2024: 9, 12, 14, 16, 23.

Каријера и новац: Октобар 2024. ће бити врло активан месец за Девицу; биће ту много разних ствари које треба урадити, али сви адути за постизање финансијских циљева су у вашим рукама. Космос вам отвара врата изобиља, па искористите дате прилике. Можете остварити велики финансијски искорак на самом крају месеца. Саветује се опрез при комуникацији са колегама и пословним партнерима, посебно ако сте на таквој позицији да имате људе који раде за вас.

Лични живот: Почетком октобра Девица може имати свађе са партнером због мањих свакодневних проблема, што отвара почетак захтевног периода у ком ће бити много контроле и љубоморе. Иако ово делује лоше, октобар ће показати да ли Девица и њен изабраник имају заједничку будућност или је боље да се растану.

Здравље: Енергетски потенцијал Девице ће у октобру бити висок, захваљујући чему ће моћи да се носи са свим животним ситуацијама. Осећаћете се добро. Неке Девице ће имати проблеме са кожом или осипом.

Стрелац

У октобру 2024. сва дешавање ће ићи у прилог Стрелцу. Представнике овог знака чека веома успешан месец у сваком погледу. Стрелац може безбедно да рачуна на подршку пријатеља, колега, па чак и непознатих људи, који ће почетком месеца ући у његову судбину и кармички се везати за њега.

Најбољи дани у октобру 2024: 5, 7, 13, 20, 24.

Најлошији дани у октобру 2024: 1, 8, 18, 22, 29.

Каријера и новац: Октобар ће бити повољан период за Стрелце у коме ће лако моћи да остваре своје циљеве, савладају нову професију и тестирају своју снагу на новом пољу. Колеге ће бити спремне не само да притекну у помоћ Стрелцу, већ и да поделе његове обавезе. У другој половини месеца, нека срећна прилика или случајно сазнање могли би радикално да промене Стрелчеве ставове о одређеном званичном питању. Као резултат тога, моћи ћете да делујете ефикасније. Стрелац ће почетком месеца имати напету ситуацију са новцем, али ће се касније стабилизовати. Крајем октобра финансијска ситуација ће бити тако добра да ће приходи расти екстремном брзином, а то посебно важи за људе који се баве предузетништвом или су свој хоби претворили у посао.

Лични живот: У првој половини октобра породични Стрелци уживаће у миру и хармонији. Стрелчеви који живе заједно са неким, а њису венчани, донеће одлуку да озаконе свој однос. Слободни припадници знака могли би неочекивано да започну везу у октобру са особом коју ће упознати на отвореном, односно у неком кафићу, парку, градском превозу, током шетње...

Здравље: Средином октобра 2024. године, Стрелци могу да се опусте на послу: нема смисла да се напрежу, јер ће све ионако ићи добро. Можете направити паузу и фокусирати се на своје здравље.

Водолија

Октобар ће бити невероватно диван и леп период за Водолије. Овај месец је време када би требало да размислите о додатном образовању, јер су људи овог знака способни за стицање нових знања у било ком добу. У октобру, Водолија може без бриге да експериментише са својим имиџом, промени посао или се пресели се у ново место становања. Све корените промене у животу овог знака имаће зелено светло. Водолија ће бити најсрећнији знак у октобру.

Најбољи дани у октобру 2024: 3, 9, 13, 22, 28, 31.

Најлошији дани у октобру 2024: 1, 2, 10, 11, 27, 30.

Каријера и новац: У октобру Водолије на пословном плану имати велики успех. Могући су извесни проблеми са конкуренцијом, па чак и међусобне увреде, али свакако сте ви ти који ће изаћи као победник из било каквог конфликта. Слободно укључите свој шарм у решавање пословних проблема; то ће сигурно донети резултат. Њисплативија инвестиција у октобру за Водолију је улагање у нова знања: научите стране језике или савладајте нови посао, а онда ће вам врло брзо знање које стекнете добро доћи.

Лични живот: Ако Водолија жели нешто да промени у свом личном животу, онда нема бољег времена од октобра - звезде су на вашој страни. Али у почетку је боље све држати у тајности од других. Породичне Водолије треба да покажу осећајност и разумевање у односима, посебно са млађим члановима породице. А најбољи поклон за њих биће пажња, брига и наклоност Водолије.

Здравље: У октобру се код Водолије могу погоршати неке хроничне болести. Овог месеца увек треба да имате при руци праве лекове за ублажавање симптома болести. Постоји ризик и од прехладе, па увек будите адекватно и топло обучени.

(Блиц жена)

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas