Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

СТИГАО ЈЕ РЕТРОГРАДНИ ЈУПИТЕР: Погледајте како ће то утицати на свакодневни живот

Јупитер, најсрећнија планета, кренуо је данас својим ретроградним ходом и тим темпом ће наставити до 4. фебруара 2025. године.

1728470685_shutterstock_2455263771.jpg
Пхото:Схуттерстоцк
Oglas

На типичан начин Близанаца, темпо наших мисли се убрзава, али под Јупитеровом рефлексивном чаролијом, подстакнути смо да застанемо. Ово ретрограднокретање Јупитера није време за експанзију или јурњаву за новим хоризонтима, вец́ за дубоко, интелектуално обрачунавање.

Погрешна комуникација


Стара веровања, али истрошени обрасци мишљења, избијају на површину ради преиспитивања. Близанци, владар комуникације, фокусирају начин на који се повезујемо са другима - и са самим собом. Током ове ретроградности, погрешне комуникације могу настати, не као препреке, вец́ као позиви да се јасније разуме где је наш унутрашњи дијалог залутао.

Разговори из прошлости долазе на ред

Можемо да преиспитујемо приче које смо испричали, начине на које смо се бавили знањем и како су наше интелектуалне потраге служиле или ометале наш лични раст. То је космички позив да се поново погледају разговори из прошлости, да се преформулишу старе идеје, а можда чак и да се поново открију заборављена интересовања.

Одбацивање застарелих схватања


Јупитер, трагалац за мудрошц́у, позива нас не само да прикупимо чињенице, вец́ и да пронађемо смисао у њима. Попут подизања вела, појављује се јасноц́а и мами осец́ај интелектуалног препорода. Са овим новим схватањем, ми идемо напред, више не оптерец́ени застарелим схватањима, вец́ обогац́ени ширим, саосец́ајнијим погледом на свет и наше место у њему.

Јупитеров дар је следец́и: мудрост коју смо култивисали у тишини сада постаје основа за следец́е поглавље нашег путовања, једно од аутентичног изражавања, смислене комуникације и експанзивног раста. 

Ретроградни Јупитер највише ће утицати на Близанце, Стрелчеве, Девице и Рибе.

Информер 

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas