Oglas
· · Komentari: 0

STIGAO JE RETROGRADNI JUPITER: Pogledajte kako će to uticati na svakodnevni život

Jupiter, najsrećnija planeta, krenuo je danas svojim retrogradnim hodom i tim tempom će nastaviti do 4. februara 2025. godine.

1728470685_shutterstock_2455263771.jpg
Photo:Shutterstock
Oglas

Na tipičan način Blizanaca, tempo naših misli se ubrzava, ali pod Jupiterovom refleksivnom čarolijom, podstaknuti smo da zastanemo. Ovo retrogradnokretanje Jupitera nije vreme za ekspanziju ili jurnjavu za novim horizontima, već za duboko, intelektualno obračunavanje.

Pogrešna komunikacija


Stara verovanja, ali istrošeni obrasci mišljenja, izbijaju na površinu radi preispitivanja. Blizanci, vladar komunikacije, fokusiraju način na koji se povezujemo sa drugima - i sa samim sobom. Tokom ove retrogradnosti, pogrešne komunikacije mogu nastati, ne kao prepreke, već kao pozivi da se jasnije razume gde je naš unutrašnji dijalog zalutao.

Razgovori iz prošlosti dolaze na red

Možemo da preispitujemo priče koje smo ispričali, načine na koje smo se bavili znanjem i kako su naše intelektualne potrage služile ili ometale naš lični rast. To je kosmički poziv da se ponovo pogledaju razgovori iz prošlosti, da se preformulišu stare ideje, a možda čak i da se ponovo otkriju zaboravljena interesovanja.

Odbacivanje zastarelih shvatanja


Jupiter, tragalac za mudrošću, poziva nas ne samo da prikupimo činjenice, već i da pronađemo smisao u njima. Poput podizanja vela, pojavljuje se jasnoća i mami osećaj intelektualnog preporoda. Sa ovim novim shvatanjem, mi idemo napred, više ne opterećeni zastarelim shvatanjima, već obogaćeni širim, saosećajnijim pogledom na svet i naše mesto u njemu.

Jupiterov dar je sledeći: mudrost koju smo kultivisali u tišini sada postaje osnova za sledeće poglavlje našeg putovanja, jedno od autentičnog izražavanja, smislene komunikacije i ekspanzivnog rasta. 

Retrogradni Jupiter najviše će uticati na Blizance, Strelčeve, Device i Ribe.

Informer 

Bonus video: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas