Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

СПРЕМИТЕ СЕ ЗА ПРОБЛЕМЕ И НЕСПОРАЗУМЕ: Ретроградни Нептун ће у наредних 6 месеци правити хаос следећим хороскопским знацима

Јул почиње с ретроградним ходом Нептуна, који ће се кретати у знаку Риба од 2. јула све до 7. децембра, од последњег 29. степена Риба па назад 3. степена Риба

1719997993_Foto-Shutterstock-Neptun-retro.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Нептун је ретоградан око пет месеци годишње, но будући да је ово планета снова, духовности и креативности, његово кретање ћемо осетити мало јаче, јер ћемо бити натерани да се више повежемо са својом интуицијом.

Срећом, будући да Нептун кружи тако далеко од Сунца, његови ефекти су обично мало суптилнији, па можда неће бити сасвим јасно шта доноси, за разлику од неких других ретроградних ходова, који могу бити прилично хаотични.

Иако ће Нептун остати у Рибама до марта 2026., већ почињемо да осећамо како ће се овај циклус помало затворити. Можда се чак нађете у размишљању које су вас нептунске теме пратиле од априла 2011. када је Нептун први пут ушао у Рибе.

Нептун је планета илузија, снова и креативности и одговара му знак Риба. На свом највишем нивоу, повезан је с дубоком, безусловном, духовном љубављу и јединством. На најнижем нивоу повезан је с лажима и манипулацијом. Његов ретроградни ход натераће нас да откријемо истину која је дуго скривана, док ће илузије, идеје, чак и наши снови и жеље које смо некад можда имали добити лагани заокрет и више неће толико промишљати с нама.

Желите ли да знате на шта ће утицати овај Нептун сетите се што вам се животу догађало у децембру прошле године, или чак од априла 2011., посебно у подручјима која се односе на креативност, снове, илузије, интуицију и потенцијалне преваре.

Под овом ретроградношћу, нешто што се кувало у том временском раздобљу може доћи до изражаја или ћете можда добити више одговора, пише Атма.

Могуће је да током овог раздобља Нептун створи креативне блокаде, али само како би поновно искреирао нашу креативност и дао нам неке нове визије. Можда ово време треба искористити за одмор од креативних пројеката и више се фокусирати на логистику. Понекад нашим креативним процесима треба само добар план.

Скидање ружичастих наочара

Свакако, ту ће доћи и до промишљања о духовности. Ако смо духовно заобилазили ствари у нашим животима, ретроградни Нептун може изнети те проблеме на површину, водећи нас да се с њима суочимо. Као планета безусловне љубави, док путује ретроградно, могли бисмо да се осећамо изазвани да практикујемо или приступимо делу ове Божанске љубави и усмеримо је према себи. Иако је безусловна љубав значајна духовна пракса, понекад морамо практиковати јубав издалека и љубав кроз сопствене границе.

Враћање у стварност је такође један од његових задатака, па ћемо можда бити натерани да се суочимо са стварима, видимо праву истину и позабавимосе оним што смо покушавали да заобиђемо. Ретроградни Нептун понекад може бити попут скидања ружичастих наочара и сагледавања реалности онога што вас окружује. Може донети буђења и открити истину. Но иако ово може бити изазовно, верујте да сте спремни да се суочите с тим.

Који хороскопски знакови ће највише осетити Ретроградно путовање?

Близанци

Наћи ћете се у ситуацији да преиспитате своје комуникационе вештине. Могуће је да ћете открити нејасноће и неспоразуме у комуникацији с другима. Требало би да преиспитате своје речи и циљеве, те се фокусирате на своју на аутентичност. Креативност би могла бити у блокади, па је важно да се посветите истраживању нових идеја или прилагођавању старих пројеката.

Рак

Ово је раздобље које вам може пуно да каже о вашем расту и развоју. Издржали сте пуно, а о томе говоре и ваши успеси. Нептун вас подстиче да се више повежете с људима кроз своја искуства. Потребни су вам љубав и подршка других да бисте прешли на следећи ниво. Отпустите стару верзију себе и прихватите нову која ће вам донети много среће.

Девица

Девице ће морати да преиспитају своје навике и методе рада и пронађу равнотежу између практичности и духовности. Ово је време када могу да открију скривене таленте. Такође, ово раздобље може донети повећану осетљивост на емоционалне потребе и подстаћи на дубље емоционално исцељење.

Шкорпија

Ове сезоне сте искусили свој пуни потенцијал и снагу. У овом раздобљу се развијате и трансформишете, а Нептун и Сатурн ће вам донети прилику за успостављање јачих романтичних веза. Бићете у складу са свиме што вам доноси благостање. Ово раздобље је повољно за анализу и размишљање, али не и за доношење важних одлука. Имате сву храброст да стигнете куда год желите.

Рибе

Нептун влада вашим знаком па ћете ову ретроградност осетити врло дубоко. Суочићете се с прошлим илузијама и открити како су њихови снови и идеје изграђени на темељима које је потребно потпуно преиспитати. Ово је време за прочишћавање визија и усклађивање с истином. Могуће су креативне блокаде, но превазићи ћете их посвећивањем некој духовној пракси, попут медитације.

(БлицЖена)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas