Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

САЗНАЈТЕ КОЈА БОГИЊА ЈЕ ЗАШТИТНИЦА ВАШЕГ ХОРОСКОПСКОГ ЗНАКА? Темида жуди за једнакошћу и правдом, а ево кога чува

Није тајна да се судбина сваког од нас може сазнати захваљујући звездама, а представнике свих сазвежђа штити богиња.

1720872809_85119.jpg
Фото: Схуттерстоск
Oglas

Мало људи зна да иза сваког знака хороскопа стоји једна богиња заштитница. Она је невидљива амајлија која у тешким тренуцима шаље зраке подршке и испуњава срце вером у најбоље, док се у радосним тренуцима осмехује са вама, нежно надахњујући нове победе.

Ако једва чекате да упознате своју заштитницу, потражите свој хороскопски знак на листи.

Ован

Заштитница Овна је богиња победе Викторија. Својим оптуженицима даје истрајност и директност. Захваљујући креативном начину размишљања, сваки представник овог хороскопског сазвежђа настоји да уништи стереотипе и створи нова правила, која онда одјекују код многих људи. Труд и храброст отварају им многе путеве, испуњавајући њихове животе пријатним утисцима.

Бик

О Бику се брине богиња љубави Венера. Захваљујући њеном утицају, ови представници зодијачког круга су посебно мекани и рањиви. Они су прилично сентиментални и нежни, па често не могу да нађу заједнички језик са онима око себе, који су понекад претерано агресивни и упорни. Бикови настоје да се окруже лепотом и једноставно воле да примећују мале животне радости које њихов живот чине потпуним задовољством.

Близанци

Богиња Ирис је ментор Близанаца. Она инспирише ове превртљиве појединце на нове победе, нежно их терајући да се изјасне и да се не плаше препрека на које наиђу на путу. Главна снага представника овог знака лежи у комуникацији и способности да пруже руку помоћи. Ирис често запали искру у Близанцима, наводећи их да се уроне у занимљиве задатке који им помажу да лично расту.

Рак

Деметра је богиња плодности и заштитница пољопривреде, анђео чувар свих Ракова. Познате су по снажном мајчинском инстинкту, који их често тера на велике жртве како би остварили било који циљ. Њихова брига за друге нема граница, баш као и проблеми са самоизражавањем. Ракови се плаше грешке, па се једноставно труде да не блистају, само да не би били осуђени.

Лав

Главни заштитник Лава је богиња зоре и јутра Еос или Еоја. Због свог утицаја, представници овог сазвежђа Зодијака апсолутно не толеришу конкуренцију. Својим штићеницима даје непоколебљиво самопоуздање, горућу жељу да ризикују и живе на такав начин да ће у старости сигурно имати шта да памте. Многи људи примећују да чим се Лав појави поред њих, све око њих као да је обасјано невидљивим зрацима сунца. А то није лако, јер златнокоси Еос сваком Лаву даје честицу своје светлости, коју потом емитују на цео свет.

Девица

Богињу Хестију одликује посебна љубазност и добронамерност, чему покушава да научи своје оптуженике. Веома им је важна породица и љубав најмилијих, што је за њих права батерија. Упркос њиховој педантности, мало људи зна да су Девице веома искрене и осетљиве, тако да увек можете пронаћи заједнички језик са њима и научити много ако покажете мало стрпљења.

Вага

Темида је у митологији позната као богиња правде. Због тога су Ваге познате по својој жудњи за једнакошћу и увек ће одвагати све "за" и "против" пре него што донесу било какву одлуку. Имају одличну способност да читају оне око себе и зато ретко дозвољавају да им се приближе злобници. Жеља да људи скину маске понекад их скупо кошта, али је за Вагу многоструко важнија правда, па их ретко шта кочи када је о искрености реч.

Шкорпија

Персефона даје Шкорпијама невероватну способност да превазиђу најтежа искушења пред која их судбина ставља, а такође им даје могућност да искористе могућности које им нуди универзум како би променили своје животе набоље чак и у најтежим ситуацијама. Као једна од најлепших богиња, Персефона даје Шкорпијама невероватну привлачност не само споља, већ и изнутра.

Стрелац

Артемида се сматра симболом независности и борбе за идеале. Зато су Стрелци једни од најактивнијих представника Зодијака, који никада не пропуштају прилику да се искажу и покажу свој креативни потенцијал. Њихова природна харизма у почетку може бити прилично застрашујућа, али временом очара чак и најкаприциозније појединце. Артемида им даје невероватну страст за животом и љубав према слободи, као и истрајност и одлучност, а они буквално не дозвољавају Стрелцу да седи мирно.

Јарац

Заштитница Јарчева је Хера, једна од најмоћнијих богиња, која дозвољава својим штићеницима да буду у хармонији са својим унутрашњим светом и увек их пажљиво води у правом смеру прил доношењу одлука. Упркос извесној затворености, ови знаци хороскопа лако склапају нова познанства и имају заиста дивну способност да нађу заједнички језик чак и у ситуацијама када се чини да је све осуђено на пропаст.

Водолија

Атена, која брине о Водолијама, оличење је мудрости и генијалности. Својим ученицима даје жеђ за знањем, а посебно за егзактним наукама. Ова богиња даје Водолији храброст и одлучност, а они хватају информације буквално у ходу и брзо се прилагођавају најнеочекиванијим околностима. Ови представници зодијачког круга су помало сентиментални и рањиви, али их те особине свакако не чине слабим, напротив.

Рибе

Психа се преводи као "лептир" и "душа". Зато она подстиче Рибе да буду јаке и пажљиве, али им истовремено дозвољава да своју душу одрже чистом. Поред тога, ови представници зодијачког сазвежђа имају анђеоски карактер и појачан осећај одговорности. Покренувши било који посао, увек ће га одвести до краја, ма колико им то било тешко. Сва обећања која дају увек се одражавају у стварности, а њихови поступци су познати по посебној племенитости.

(Сенса)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas