Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПРИПРЕМИТЕ СЕ ЗА ЛЕТЊИ РЕТРОГРАДНИ МЕРКУР: Астролози САВЕТУЈУ ОВИХ 5 СТВАРИ

Већ почетком августа, тачније петог, Меркур ће ући у знак Девице и покренути свој ретроградни ход у ком ће бити све до 28. августа, када ће су уласком у знак Лава вратити у директно кретање.

1720951320_d9c9e14f3af885d3073f4c95e7c876d77336130d.jpg
Фото: Схуттерстоск
Oglas

Иако је ретроградни Меркур познат по томе да враћа бивше у живот, ово је раздобље такође ће бити повољно за духовни и материјални раст.

Ових 5 савета помоћи ће вам да максимално искористите енергију ретроградног Меркура! Ево што кажу астролози.

1. Не реагујте импулсивно

Склони смо да претерано реагујемо, чак и на ситнице током раздобља астролошке напетости. Таква експресивност често доводи до негативних последица, које онда морамо да исправљамо. Хороскоп вам саветује да пронађете технику ​​која вам одговара и која ће вам омогућити да повећате време између импулса и акције - на пример, мала вежба дисања. Такође можете да питате шта је тачно особа мислила. Неспоразум је веран пријатељ ретроградног Меркура.

2. Спроведите "детоксикацију" на друштвеним мрежама

Ретроградни Меркур одлично је време да скратите време које проводите испред екрана! Видећете колико више слободног времена имате када ограничите употребу друштвених мрежа. Усмерите своју енергију у другом смеру. Посетите ново место, пробајте различите специјалитете, уведите здраву навику у своју живот.

3. Ограничите своју потрошњу

У митологији Меркур је бог трговине и профита. Игнорисање ове чињенице може скупо коштати! У раздобљу ретроградног Меркура можда нећемо бити рационални у трошењу. Стога је боље одложити велике купње током ретро кретања Меркура. Такође, треба бити опрезан с малим трошковима. Могу вам узети цео породични. У том раздобљу купујте само оне ствари које су вам стварно потребне.

4. Немојте се да се бојите да се отворено изразите

Ретроградни Меркур није време за скривање од света! Напротив, ово је период када треба да покажете шта можете. Ако имате проблема на послу, немојте се устручавати да поделите своју визију за њихово решавање, чак и ако се не уклапа у оквире. Можете да добијете неочекиване идеје. Ако размишљате о реновирању свог дома или разматрате разне предлоге за уређење ентеријера, сада је идеално време. Ослободите своју креативност, али запамтите – прво размислите о плану и куповини, а тек након ретроградног Меркура крените у реализацију идеја.

5. Процените своју прошлост

Лекција коју ће ретроградни Меркур научити све знакове Зодијака. Ретроградни Меркур увек је повезан с прекидањем наших уобичајних активности и окретањем према унутра. Најбоља ствар коју можете да учините током ретроградног Меркура јесте да изанализирате шта сте већ прошли. На пример, сетите се што сте радили током последњег ретроградног Меркура и упоредите то с оним што радите сада. Такво размишљање омогућиће вам да јасније видите своје будуће смерове. Ово раздобље не бисте требали да доживљавате на негативан начин. Иако се рутина у том раздобљу мења, то обично не доводи до негативних последица. Ретроградни Меркур омогућује вам да процените своје снаге и веселите се својим постигнућима.

(Курир.рс/Сторy/Ј.М.)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas