Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПОСЛОВНИ НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП: Јарац добија ветар у леђа, а Водолија да се спреми за неколико малих битака

Пословни недељни хороскоп каже да ће седмица од 5. до 11. августа 2024. године бити занимљива за већину знакова.

1722845677_492387_shutterstock-2393327715_f.jpg
Фото: Схуттерстоск
Oglas

Сазнајте шта вам недељни хороскоп доноси, чега да се чувате, а које прилике никако не треба да пропустите!

Ован

На послу ћете усвојити нова знања кроз практичан рад и уживат у открићима с ентузијазмом. Студенти ће вероватно бити успешни. Морте да одбаците све предрасуде јер вас оне коче. Закажите ве седмице прегледе и извадите крв.

Бик

На послу добијате одговоре које сте очекивали и настављате борбу до коначне победе и потврде вашег статуса. То ће вас заокупити да некад нећете видети ништа друго. Многи од вас ће побаити да нађу алтернативо решење за зараду, каже недељни хороскоп од 5. до 11. августа 2024. Када је реч о здрављу, осећате се добро и енергично.

Близанци

Колеге провокатори добиће премештај, па ће свима бити лакше. Неки од вас мораће да заврше заостали задатак, па им неће бити право. Кад нема праве акције, осећате монотонију. Добро се осеате, сам поведите рачуна одобром сну и стресу.

Рак

На послу покушајте да искористите прилику која вам се пружа. Бићете вољни да радите више, могућа је понуда везана за важан креативни пројекат. Када је реч о здрављу, важно је да добро спавате и боравите у природи. 

Лав

Друштвени живот биће вам буран и разноврстан, дружићете се и виђати с пуно људи, а повремено бити на мети удварача. Уколико сте у дугој вези, партнер ће вас обасипати пажњом и нежношћу. Када је реч о послу, можете више него што мислите. Добићете подршку угледних колега, само будитеи стрпљиви. Радите без превише питања, јер ћете ускоро добити оно што очекујете. Када је о здрављу реч, ментално сте уморни, па је време за одмор, саветује недељни хороскоп од 5. до 11. августа 2024. 

Девица

Обновићете сарадња са старим колегама, али све ће бити ново, а и ви ћете се начи у новој улози. Без треме, прилагодићете се, нема потребе да журите. Уколико имате било какве болове, на занемарујте их. Ако вас мучи анксиозност, закажите разговор с терапеутом..

Вага

На послу сте се већ нервирали због чекања, па немојте то више да радите. Прихватите упутства и дајте све од себе. И не будите нереални, а резултати ће доћи.

Шкорпија

На послу ћете ових дана добити потребне информације и с лакоћом радити. Имаћете проблме у комуникацији, а ипак бити на висини задатка. Водите рачуна о хроничним болестима ако их имате и имајте мере у свему, посебно с пороцима.

Стрелац

Ове седмице наставља се ваша занимљива љубавна фаза, пуна страсти и опуштености са особом коју волите. Самци ће радо излазити с пријатељима, па неће бити усамљених Стрелаца. Можда још чекате одговоре на нека питања на послу, али мораћете да се задовољите оним што знате и имате. Некима од вас потрене су препоруке ако мењате фирму, а неки ће помоћи колегама својим знањем. Закажите разговор с психлогом, он једини има одговоре на све што вас мучи, саветује недељни хороскоп од 5. до 11. августа 2024.

Јарац

На послу добијате ветар у леђа и сви ће се вама прилагодити. Бићете особа од поверења и пример како ствари треба да се раде. Здравље вам је добо, идите на редовне контроле.

Водолија

На послу ћете водити неколико малих битака, а исход ће зависити од ваше способности да сарађујете с колегама. Како ћете се носити са захтевима који вам се постављају, зависи од вас. Будите професионални, саветује недељни хороскоп од 5. до 11. августа 2024. Здравље вам је одлично.

Рибе

Ове седмице ћете речју - зрачити и привлачити људе око сбе. Ако тражите сродну душу и још увек сте слободни, ослоните се на самопоуздање. Чак и ако ствари у почетку не иду глатко, ићи у вашу корист. Када је реч о послу, иИнформације које чекате већ неко време стижу, па ће разјаснити неке ствари. Лакше ћете почети да радите. Било би лепо да се посветите уживању и опуштању, те да ни најмањи здравстени проблем не занемарујете, саветује недељни хороскоп од 5. до 11. августа 2024.

(Сенса)

 

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas