Oglas
· · Komentari: 0

POSLOVNI NEDELJNI HOROSKOP: Jarac dobija vetar u leđa, a Vodolija da se spremi za nekoliko malih bitaka

Poslovni nedeljni horoskop kaže da će sedmica od 5. do 11. avgusta 2024. godine biti zanimljiva za većinu znakova.

1722845677_492387_shutterstock-2393327715_f.jpg
Foto: Shutterstosk
Oglas

Saznajte šta vam nedeljni horoskop donosi, čega da se čuvate, a koje prilike nikako ne treba da propustite!

Ovan

Na poslu ćete usvojiti nova znanja kroz praktičan rad i uživat u otkrićima s entuzijazmom. Studenti će verovatno biti uspešni. Morte da odbacite sve predrasude jer vas one koče. Zakažite ve sedmice preglede i izvadite krv.

Bik

Na poslu dobijate odgovore koje ste očekivali i nastavljate borbu do konačne pobede i potvrde vašeg statusa. To će vas zaokupiti da nekad nećete videti ništa drugo. Mnogi od vas će pobaiti da nađu alternativo rešenje za zaradu, kaže nedeljni horoskop od 5. do 11. avgusta 2024. Kada je reč o zdravlju, osećate se dobro i energično.

Blizanci

Kolege provokatori dobiće premeštaj, pa će svima biti lakše. Neki od vas moraće da završe zaostali zadatak, pa im neće biti pravo. Kad nema prave akcije, osećate monotoniju. Dobro se oseate, sam povedite računa odobrom snu i stresu.

Rak

Na poslu pokušajte da iskoristite priliku koja vam se pruža. Bićete voljni da radite više, moguća je ponuda vezana za važan kreativni projekat. Kada je reč o zdravlju, važno je da dobro spavate i boravite u prirodi. 

Lav

Društveni život biće vam buran i raznovrstan, družićete se i viđati s puno ljudi, a povremeno biti na meti udvarača. Ukoliko ste u dugoj vezi, partner će vas obasipati pažnjom i nežnošću. Kada je reč o poslu, možete više nego što mislite. Dobićete podršku uglednih kolega, samo buditei strpljivi. Radite bez previše pitanja, jer ćete uskoro dobiti ono što očekujete. Kada je o zdravlju reč, mentalno ste umorni, pa je vreme za odmor, savetuje nedeljni horoskop od 5. do 11. avgusta 2024. 

Devica

Obnovićete saradnja sa starim kolegama, ali sve će biti novo, a i vi ćete se nači u novoj ulozi. Bez treme, prilagodićete se, nema potrebe da žurite. Ukoliko imate bilo kakve bolove, na zanemarujte ih. Ako vas muči anksioznost, zakažite razgovor s terapeutom..

Vaga

Na poslu ste se već nervirali zbog čekanja, pa nemojte to više da radite. Prihvatite uputstva i dajte sve od sebe. I ne budite nerealni, a rezultati će doći.

Škorpija

Na poslu ćete ovih dana dobiti potrebne informacije i s lakoćom raditi. Imaćete problme u komunikaciji, a ipak biti na visini zadatka. Vodite računa o hroničnim bolestima ako ih imate i imajte mere u svemu, posebno s porocima.

Strelac

Ove sedmice nastavlja se vaša zanimljiva ljubavna faza, puna strasti i opuštenosti sa osobom koju volite. Samci će rado izlaziti s prijateljima, pa neće biti usamljenih Strelaca. Možda još čekate odgovore na neka pitanja na poslu, ali moraćete da se zadovoljite onim što znate i imate. Nekima od vas potrene su preporuke ako menjate firmu, a neki će pomoći kolegama svojim znanjem. Zakažite razgovor s psihlogom, on jedini ima odgovore na sve što vas muči, savetuje nedeljni horoskop od 5. do 11. avgusta 2024.

Jarac

Na poslu dobijate vetar u leđa i svi će se vama prilagoditi. Bićete osoba od poverenja i primer kako stvari treba da se rade. Zdravlje vam je dobo, idite na redovne kontrole.

Vodolija

Na poslu ćete voditi nekoliko malih bitaka, a ishod će zavisiti od vaše sposobnosti da sarađujete s kolegama. Kako ćete se nositi sa zahtevima koji vam se postavljaju, zavisi od vas. Budite profesionalni, savetuje nedeljni horoskop od 5. do 11. avgusta 2024. Zdravlje vam je odlično.

Ribe

Ove sedmice ćete rečju - zračiti i privlačiti ljude oko sbe. Ako tražite srodnu dušu i još uvek ste slobodni, oslonite se na samopouzdanje. Čak i ako stvari u početku ne idu glatko, ići u vašu korist. Kada je reč o poslu, iInformacije koje čekate već neko vreme stižu, pa će razjasniti neke stvari. Lakše ćete početi da radite. Bilo bi lepo da se posvetite uživanju i opuštanju, te da ni najmanji zdravsteni problem ne zanemarujete, savetuje nedeljni horoskop od 5. do 11. avgusta 2024.

(Sensa)

 

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas