Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПОГЛЕДЈТЕ ШТА ИМ ЗВЕЗДЕ ПОРУЧУЈУ: 3 хороскопска знака остварују снове 14. октобра 2024

3 хороскопска знака остварују снове 14. октобра 2024. Венера наспрам Урана биће мотор који их води ка љубави и самоспознаји.

1728914218_d4148ea9c4987892b2a458a7e65d3cad11ee04cf.jpg
Пхото:Схуттерстоцк
Oglas

Хороскоп предвиђа да ће 14. октобра 2024. 3 хороскопска знака коначно видети да се њихови снови остварују. Због данашњег астролошког транзита, Венере наспрам Урана, гледамо како наша љубав према "нечему" може бити мотор који нас води ка излечењу и самоспознаји. Ако добро познајемо себе, можемо да предвидимо куда живот може да нас одведе, а овај транзит пружа им ретку прилику да остваре снове. 

Дакле, 14. октобра радостан аспект доноси вртоглаво задовољство гледања како вам се сан остварује пред очима.

Близанци


Време је да одржите своју реч и остварите снове. Давно сте се заклели себи да нећете дозволити да добра ствар пропадне, посебно ако се представља као прилика да зарадите новац, а чини се да сте на правом месту да снажно манифестујете све своје желе у стварност. Манифестација сна је оно што се дешава управо сада, и док ваша стара сумња можда жели да проради, знате да сте већ толико далеко да нисте сигурни да можете било шта од тога да повучете назад. Сан је на писти, спреман да полети. Не можете га сада повући. И ово је такође нешто због чега се осећате добро. Ваша љубав према срећи и успеху надјачће вашу сумњу у себе.

Вага


Због постављања Венере насупрот Урана на космичком небу, видећете да ствари иду много лакше, и на томе сте захвални, а 14. октобар нуди редак увид у вашу психу, што значи да оно о чему размишљате овог дана има добре шансе да се манифестује као стварност. Дакле, пружа вам се прилика. Ако покажете веру, можда ћете на све праве начине добити више него што сте очекивали. Венера наспрам Урана води вас ка томе да се осећате добро у свом животу, толико да нећете бити у искушењу да вратите она стара сумњива осећања којима сте навикли да се бавите. Можете снажно да манифестујете своје снове, па не пропустите прилику.

Рибе


Када анализирамо астролошки транзит као што је Венера наспрам Урана, свака компонента има своје посебно значење; заједно, они стварају све то у целини. Видимо, на пример, да љубав све побеђује. Аспект Венере ће овде ставити ваш дан на мапу, а ви можете снажно манифестовати своје снове држећи се њих у име љубави. Због љубави ћете моћи да се придржавате плана, због љубави ћете се осећати добро у вези са изборима које доносите овог дана. Пред вама је избор: љубав или хаос. Тешко је бити насупрот Урану, па ћете научити да се држите избора - бирате љубав и не осврћете се.

Сенса 

Бонус видео: 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas